Κάνναβη – Άδωνις Γεωργιάδης: «Ο μπάφος η πρώτη επένδυση ΣΥΡΙΖΑ»! [vid] - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Κάνναβη – Άδωνις Γεωργιάδης: «Ο μπάφος η πρώτη επένδυση ΣΥΡΙΖΑ»! [vid]

Κάνναβη – Άδωνις Γεωργιάδης: «Ο μπάφος η πρώτη επένδυση ΣΥΡΙΖΑ»! [vid] | Newsit.grΣτον... χορό της συζήτησης για την κάνναβη μπήκε και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης. Η on air διένεξη με τον Γιάννη Τσιρώνη για το νομοσχέδιο.
Από χθες, Παρασκευή 13.10.2017, έχει ξεκινήσει έντονη πολιτική αντιπαράθεση για την κάνναβη. Για το νομοσχέδιο, δηλαδή, που προωθεί η κυβέρνηση, για το οποίο οι χθεσινές δηλώσεις του Γιάννη Τσιρώνη προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις. Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μάλιστα, Άδωνις Γεωργιάδης συμμετείχε σήμερα με μια φράση που σίγουρα θα απασχολήσει…
Ο Γιάννης Τσιρώνης, μιλούσε τηλεφωνικά σήμερα στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή Καλημέρα, στον ΣΚΑΪ. Ρωτήθηκε για τις χθεσινές δηλώσεις του, οι οποίες ήταν και η αφορμή για μια οργισμένη και… ειρωνική ανακοίνωση της ΝΔ (σ.σ. διαβάστε στην συνέχεια του κειμένου όσα δήλωσε ο Γιάννης Τσιρώνης και την ανακοίνωση της ΝΔ).
Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ανέφερε πως όσα είπε χθες είναι πάγιες θέσεις του κόμματός του (σ.σ. Οικολόγοι Πράσινοι) επί δέκα χρόνια και είναι αναρτημένα στο προσωπικό του blog.
«Είναι πρόταση του κόμματός μου να μην έχουμε εμπορία στο δρόμο«, τόνισε χαρακτηριστικά.
Κάπου εκεί οι δημοσιογράφος του επεφύλασσε μια… έκπληξη. Τον Άδωνι Γεωργιάδη! «Σου βρήκα καλλιεργητή«, είπε ο Γιώργος Αυτιάς και στο τηλεοπτικό «κάδρο» προστέθηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.
Ο οποίος… δεν έχασε χρόνο! «Πολύ ταιριαστό είναι Γιώργο. Ξέρεις ψάχνω εδώ και δυόμισι χρόνια να δω ποια είναι η πρώτη επένδυση που έχει φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα. Γιατί δεν έχει φέρει καμία. Fraport, αεροδρόμια, Cosco. Όλα είναι του Σαμαρά. Ο μπάφος! Το χασίς. Η πρώτη επένδυση που προδιαφημίζει ο ΣΥΡΙΖΑ να φέρει στην Ελλάδα είναι ο μπάφος. Πολύ ταιριαστό για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ομολογώ ότι είναι εξαιρετικά ταιριαστό! Πάει πακέτο με την ιδεολογία και την εικόνα αυτής της κυβερνήσεως. Και υπό την έννοια αυτή συμφωνώ«.
Δείτε το βίντεο

Η ανακοίνωση της ΝΔ

«Κάνναβη στο μπαλκόνι μας με ένα παράβολο» είπε χθες ο Γιάννης Τσιρώνης και η ΝΔ… αντέδρασε!
Στις δηλώσεις Τσιρώνη για την κάνναβη, η Νέα Δημοκρατία απάντησε με μια ανακοίνωση. Η οποία καταλήγει με μια… φαρμακερή πρόταση. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Είναι προφανές ότι μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων υπάρχει πλήρης σύγχυση ακόμη και για ένα ήσσονος σημασίας νομοσχέδιο, που αποβλέπει και πάλι στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. Η Κυβέρνηση οφείλει, επιτέλους, να σοβαρευτεί και να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών, που η ίδια προκάλεσε και προκαλεί και δεν μπορούν βέβαια να λυθούν με τη χρήση κάνναβης». κάνναβη

Οι δηλώσεις Τσιρώνη για την κάνναβη που προκάλεσαν αντιδράσεις

Την άποψη ότι μπορεί κάποιος για ιδιόχρηση να έχει ένα φυτό κάνναβης στο μπαλκόνι του, καταβάλλοντας παράβολο στο κράτος, εξέφρασε χθες, Παρασκευή 13.10.2017 ο Γιάννης Τσιρώνης.
Μιλώντας στον realfm 97,8 ο κ.Τσιρώνης είπε: «Η κάνναβη σε πολλές χώρες της Ευρώπης έχει αποποινικοποιηθεί. Αυτό σημαίνει ότι η ιδιόχρηση θα μπορεί είναι ελεγχόμενη και να έχει πληρώσει κάποιος το παράβολο του για να την κάνει. Να πω ότι να έχει στο μπαλκόνι του ένα φυτό και να πληρώνει 150 ευρώ, γι’ αυτό ένα τυχαίο παράδειγμα λέω, θα σπάσει τελείως αυτό το παράκυκλο».
Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, τέθηκε επίσης υπέρ της νόμιμης και ελεγχόμενης χρήσης σε ειδικά σημεία για τους χρήστες. Αυτό ώστε να χτυπηθούν τα παράνομα κυκλώματα.
Αναφερόμενος στη φαρμακευτική κάνναβη, ο Γιάννης Τσιρώνης είπε ότι έχει μεγάλο επιστημονικό ενδιαφέρον.
«Η Ελλάδα έχει ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα ότι λόγω του κλίματος και είναι κάπως ξερικό αυτό το φυτό μπορεί να κάνει πολύ μεγάλη παραγωγή. Φαρμακευτικές εταιρείες που έχουν έρθει και ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην Ελλάδα».