Καναδάς: Μεγάλη αναστάτωση από λάθος συναγερμό για οπλισμένο άνδρα και ομήρους - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Καναδάς: Μεγάλη αναστάτωση από λάθος συναγερμό για οπλισμένο άνδρα και ομήρους


Καναδάς: Μεγάλη αναστάτωση από λάθος συναγερμό για οπλισμένο άνδρα και ομήρουςΈκλεισε και στις δύο κατευθύνσεις ο δρόμος που βρίσκεται το κατάστημα - Αναζητείται ο πολίτης που έδωσε την ψεύτικη πληροφορία

Στην εκκένωση μεγάλου κεντρικού δρόμου στο Τορόντο προχώρησε η καναδική αστυνομία, μετά την πληροφορία για οπλισμένο άνδρα, ο οποίος φέρεται να κρατά ομήρους μέσα σε κατάστημα που πουλά ινδική κάνναβη για ιατρικούς λόγους.


Όπως αποδείχθηκε μετά την επέμβαση της αστυνομίας, η πληροφορία ήταν ψεύτικη και πλέον αναζητείται ο αποστολέας της, προκειμένου να προσαχθεί.

Παρόλα αυτά, η αστυνομία έκλεισε τον δρόμο που βρίσκεται το κατάστημα και στις δύο κατευθύνσεις και ξεκίνησε αμέσως την επιχείρηση για την απελευθέρωση των ομήρων και την εξουδετέρωση του δράστη, σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπήρχε. 
Η αστυνομία έκανε λόγο ευθύς εξ αρχής για «ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες», αποφεύγοντας να αναφερθεί σε λεπτομέρειες πριν ολοκληρωθεί ο έλεγχος και η επιχείρηση.







Η αστυνομία πάντως έδωσε διαταγή στους πολίτες και στους πελάτες των παρακείμενων καταστημάτων να καλυφθούν εντός των κτιρίων και να μείνουν μακριά από τα παράθυρα.

Πάνοπλοι αστυνομικοί των ειδικών δυνάμεων κύκλωσαν το κατάστημα και πραγματοποίησαν εισβολή, όπως μπορεί κάποιος να διακρίνει από τις φωτογραφίες που ακολουθούν...