Η γιαγιά πεθαίνει και παίρνει μαζί της ένα μυστικό! Η κόρη το έμαθε στο δωμάτιο τοκετού! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Η γιαγιά πεθαίνει και παίρνει μαζί της ένα μυστικό! Η κόρη το έμαθε στο δωμάτιο τοκετού!

Η γιαγιά πεθαίνει και παίρνει μαζί της ένα μυστικό! Η κόρη το έμαθε στο δωμάτιο τοκετού!Η Katrina και ο Danny ήταν ενθουσιασμένοι όταν ανακάλυψαν ότι περίμεναν ένα γιο, αλλά πληγωμένοι ξέροντας ότι η μητέρα της Katrina ποτέ δεν θα έχει την ευκαιρία να τον συναντήσει.
Η μητέρα της Katrina είχε διαγνωστεί με καρκίνο του πνεύμονα σε τελικό στάδιο μόλις μήνες πριν η Katrina ανακαλύψει ότι ήταν έγκυος.
Η Κατρίνα ήθελε η μητέρα της για να είναι ένα σημαντικό μέρος της ζωής του γιου της, έτσι αποφάσισε να αναθέσει στη μαμά της ένα πολύ σημαντικό έργο. Ζήτησε από τη μαμά της να ονομάσει το μωρό πριν φύγει.
Η Katrina και ο Danny δεν ήθελαν να γνωρίζουν το όνομα του γιου τους, μέχρι την ημέρα που γεννήθηκε, έτσι η μητέρα της Katrina είπε το όνομα στην άλλη κόρη της, Sarah, να το κρατήσει μυστικό μέχρι τη μεγάλη μέρα. Η μητέρα της Katrina απεβίωσε έξι μήνες πριν γεννηθεί το μωρό.
Όταν η ημέρα έφθασε τελικά, η Katrina γέννησε ένα όμορφο και υγιές αγόρι. Η Sarah έδωσε στην Katrina και τον Danny ένα κουτί με το όνομα του μωρού μέσα. Ήταν μια όμορφη χειρονομία, και το τελευταίο δώρο στην Katrina από τη μητέρα της το οποίο θα κρατήσει για το υπόλοιπο της ζωής της.