Έξαλλος ο Βρέντζος με τους παίκτες του Ολυμπιακού: Όσοι δεν μπορούν, θα φύγουν - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Έξαλλος ο Βρέντζος με τους παίκτες του Ολυμπιακού: Όσοι δεν μπορούν, θα φύγουν

Την οργή της διοίκησης του Ολυμπιακού για την εικόνα της ομάδας στη Λεωφόρο μετέφερε ο Γιάννης Βρέντζος στους παίκτες στα αποδυτήρια
Έξαλλος ο Βρέντζος με τους παίκτες του Ολυμπιακού: Όσοι δεν μπορούν, θα φύγουν
Σαφές μήνυμα προς καθέναν στις τάξεις της ομάδας έστειλε η διοίκηση του Ολυμπιακού μετά τη νέα απογοητευτική εμφάνιση και την ήττα με 1-0 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. 


Ο Γιάννης Βρέντζος κατέβηκε στα αποδυτήρια και μετέφερε (προφανώς) το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη πως αν κάποιοι δεν συμμορφωθούν και δεν αποδώσουν σύμφωνα με τις μεγάλες δυνατότητές τους, τότε θα… πάρουν πόδι από την ομάδα. 

«Αλλάξτε επιτέλους την κατάσταση. Τα έχετε όλα, η ομάδα σας παρέχει τα πάντα και χάσατε από μια ομάδα με τόσα προβλήματα. Αποδείξτε ότι αξίζετε να φοράτε αυτή τη φανέλα. Όσοι δείχνουν ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν, όπως και να λέγονται, να είστε σίγουροι ότι θα φύγουν», είπε το δεξί χέρι του προέδρου της ΠΑΕ στους παίκτες.  
Μάλιστα ο ίδιος ήταν παρών και χθες το πρωί στου Ρέντη και είχε συνεργασία, παρουσία των Σάββα Θεοδωρίδη, Ντάρκο Κοβάτσεβιτς και Κριστιάν Καρεμπέ, με τον Τάκη Λεμονή. Ο ίδιος ο προπονητής μιλώντας στους παίκτες του είπε «…. στον Ολυμπιακό μετά από τέτοιες ήττες θα υπάρξει κριτική και είμαστε υποχρεωμένοι να την αποδεχτούμε. Αλλά πάνω από όλα πρέπει να είμαστε θυμωμένοι που χάσαμε και να κυνηγήσουμε να γυρίσουμε την κατάσταση και να αλλάξουμε το κλίμα. Άλλη λύση δεν υπάρχει».

Πηγή: sport-fm.gr