Αίσιο τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης του κτηνοτρόφου. Βρέθηκε ζωντανός ο Ηλίας Ντρίκος - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Αίσιο τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης του κτηνοτρόφου. Βρέθηκε ζωντανός ο Ηλίας Ντρίκος

Μετά απο αρκετές ημέρες αγωνίας  , αίσιο  τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης του 35χρονου Ηλία Ντρίκου τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί απο τις 24 Σεπτεμβρίου στον στάβλο που διατηρεί η οικογένειά του στην περιοχή Σίδερη Φιλιατών Θεσπρωτίας.

Οι έρευνες των Αρχών  απο την πρώτη μέρα  της εξαφάνισής του συνεχίζονταν με αμείωτη ένταση με τη συνδρομή ανδρών της Πυροσβεστικής ,της ΕΜΑΚ ,εθελοντών ενώ σε αυτές συνέδραμε   και  ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.

Πριν απο λίγη ώρα η αγωνία των οικείων του έλαβε τέλος καθώς ο ίδιος επέστρεψε  στο σπίτι  του,σκορπώντας χαμόγελα ανακούφισης στη σύζυγό του και στα παιδιά του αλλά και σε όλο το χωριό  που συμπαραστέκονταν όλες αυτές τις μέρες  στις δύσκολες ώρες που περνούσε η οικογένειά του.

Ο 35χρονος κτηνοτρόφος είναι καλά στην υγεία του αλλά για προληπτικούς λόγους θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο .

Περισσότερα για την υπόθεση αναμένεται να γίνουν γνωστά απο την αστυνομική  έρευνα .


Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν την Κυριακή, 24.09.2017. Τα ίχνη του Ηλία Ντρίκου χάθηκαν το πρωί εκείνης της ημέρας. Συγκεκριμένα όταν πήγε στον στάβλο που διατηρεί η οικογένειά του, για κτηνοτροφικές δουλειές. Κάτι που συνήθιζε να κάνει καθημερινά.

Με τις ώρες να περνούν και τον ίδιο να μην επιστρέφει, οι οικείοι του απευθύνθηκαν στις Αρχές. Λίγο αργότερα εκδόθηκε Silver Alert για τον 35χρονο κτηνοτρόφο από τη Σίδερη Φιλιατών Θεσπρωτίας και αμέσως ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση αναζήτησής του, με άνδρες της ΕΜΑΚ και αστυνομικούς. Θεσπρωτία

Η τελευταία συνομιλία με την γυναίκα του

Σύμφωνα με τους συγγενείς τους, ο 35χρονος κτηνοτρόφος συνομίλησε στις 11.30 το πρωί της Κυριακής με τη σύζυγό του. Εκείνη, τον ενημέρωσε ότι ήταν καλεσμένοι για φαγητό στο σπίτι της μητέρας του.

Ο Ηλίας τής είπε ότι βρισκόταν στον στάβλο και ότι ξεκινούσε για να επιστρέψει στο σπίτι. Αυτή ήταν και η τελευταία επικοινωνία που είχαν οι συγγενείς του με τον Ηλία Ντρίκο. Έκτοτε τα ίχνη του χάνονται και το θρίλερ κορυφώνεται καθημερινά…

epirustv