Είναι μόλις 15 ετών και έχει υψος 2,30μ! Είναι πολύ αργός αλλά μόλις πάρει θέσει κάτω από τη ρακέτα δεν το σταματάει κανείς - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Είναι μόλις 15 ετών και έχει υψος 2,30μ! Είναι πολύ αργός αλλά μόλις πάρει θέσει κάτω από τη ρακέτα δεν το σταματάει κανείς

Είναι Μόλις 15 ετών και έχει Ύψος 2,30μ! Είναι πολύ αργός αλλά μόλις πάρει θέσει κάτω από τη ρακέτα δεν το σταματάει κανείςO Robert Bobroczky, 15, από την πόλη Arad της Ρουμανίας γίνεται 16 τον επόμενο μήνα και αναμένεται να ψηλώσει ακόμα περισσότερο από ότι είναι τώρα (2,29μ). Έτσι, δεν μας φαίνεται παράξενο που αθλητικοί scouts από το NBA έχουν ήδη σημειώσει την εξέλιξή του από όταν ήταν 13 χρονών.
Τον Νοέμβριο του 2015, ένα άρθρο έγραψε γι’αυτόν: “Ο Bobroczky παίζει για τους U-16 Stella Azzurra, μία ακαδημία μπάσκετ στην Ρώμη, η οποία δημιούργησε και τον Andrea Bargnani, γνωστό αστέρι του NBA. Το τεράστιο ύψος του τον δυσκολεύει στο τρέξιμο, αλλά μόλις πάρει θέση, δεν τον σταματάει κανείς.”
Θα μπορούσε να γίνει αστέρι του NBA;
psil1
Το τεράστιο ύψος είναι κάτι συνηθισμένο στην οικογένειά του και θεωρείται πως είναι ο ψηλότερος έφηβος στην Ευρώπη.
Τώρα, ελπίζουν αυτός ο μικρός να γίνει ο νέος Kristaps Porzingis και να κάνει μία λαμπρή καριέρα στις ΗΠΑ.
psil2
Εάν ο Bobroczky παραμείνει συγκεντρωμένος και κάνει όλα με βάση το σχέδιο, σίγουρα έχει μια τεράστια καριέρα μπροστά του.
Ακόμα είναι στην ανάπτυξη. Έχει πολύ καλές ικανότητες, αλλά και πολύ δρόμο μπροστά του. Είναι σημαντικό να μάθει καινούργιες κινήσεις, όπως και να δυναμώσει το λεπτό του κορμό.