Δοκιμασία στη Νέα Σμύρνη - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Δοκιμασία στη Νέα Σμύρνη

Στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον επικίνδυνο Πανιώνιο δοκιμάζεται η ΑΕΚ, την ώρα που ο πρωτοπόρος Ατρόμητος καλείται να δείξει χαρακτήρα στην Ξάνθη. Παναιτωλικός - Απόλλων και Λαμία - Πλατανιάς τα άλλα δύο ματς της Κυριακής της 9ης αγωνιστικής της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.  
Στη Νέα Σμύρνη θα διεξαχθεί το ματς της ημέρας με τον Πανιώνιο να φιλοξενεί την ΑΕΚ. Οι «κυανέρυθροι» επέστρεψαν στις νίκες στην Τρίπολη κι εδραιώθηκαν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, ενώ μεσοβδόμαδα έκαναν βήμα πρόκρισης στο Κύπελλο με τη νίκη μέσα στην Θεσσαλονίκη επί του Άρη. Δεν υπολογίζεται ο Σπιριντόνοβιτς. Η ΑΕΚ από την πλευρά της θέλει να αφήσει πίσω της την εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο και να κάνει διπλό που θα την ανεβάσει έστω και για μια ημέρα στην κορυφή (αν νωρίτερα ο Ατρόμητος έχει γκελάρει στην Ξάνθη). Εκτός οι Πατίτο, Τρίστασον, Αϊντάρεβιτς, Κονέ, Τσιγκρίνσκι και Κλωναρίδη. Αποφάσεις που δείχνουν πολλά και στέλνουν ξεκάθαρα μηνύματα στους τρεις πρώτους ποδοσφαιριστές που φαίνεται να μην έχουν καταφέρει να πείσουν τον Χιμένεθ.
Στην Ξάνθη ο πρωτοπόρος Ατρόμητος δοκιμάζεται σε άλλη μαι επικίνδυνη έξοδο. Η ομάδα του Κάναντι είναι η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που δεν έχει γνωρίσει την ήττα και καλείται να δείξει χαρακτήρα ότι η μέχρι στιγμής πορεία της δεν είναι τυχαία. Όσον αφορά τους γηπεδούχους, θέλουν να αφήσουν πίσω τους την άσχημη εμφάνιση στην Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα και να εκμεταλλευτούν την έδρα τους. Πλήρης ο Ατρόμητος, δεν υπολογίζεται ο Καμαρά στους γηπεδούχους. 
Στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες φιλοξενεί τον Απόλλωνα και με όπλο την έδρα να πάρει τη νίκη. Εκτός στους γηπεδούχους οι Μπεχαράνο, Τσοκάνης, Ρότσα, Μαρινάκης. Με την ψυχολογία στα ύψη ο Απόλλωνας μετά την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα επί της Ξάνθης. Κομπλέ οι φιλοξενούμενοι.
Τέλος, η Λαμία μετά τον βαθμό που πήρε από τον Παναθηναϊκό θα προσπαθήσει να πάρει το σκαλπ του απογοητευτικού Πλατανιά ο οποίος γνώρισε νέα ήττα, αυτή την φορά στο Κύπελλο από τον ΟΦΗ. 
ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (9η αγωνιστική) 
Ξάνθη – Ατρόμητος (15:00 - NS2)
Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης (17:15 - NS2)
Λαμία – Πλατανιάς (17:15 - NS3)
Πανιώνιος – ΑΕΚ (19:30 - NS1)