Εξαιρετικός ο Αντετοκούνμπο ακόμα και στην ήττα [Βίντεο] - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Εξαιρετικός ο Αντετοκούνμπο ακόμα και στην ήττα [Βίντεο]

Εξαιρετικός ο Αντετοκούνμπο ακόμα και στην ήττα [Βίντεο]Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνέχισε τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στο ξεκίνημα της σεζόν του ΝΒΑ, τελειώνοντας τον αγώνα ενάντια στους Σέλτικς με 28 πόντους, 10 ριμπάουντ και 7 ασίστ.
Οι προσπάθειες του όμως δεν έφτασαν για να φέρουν τη νίκη στην ομάδα, τους Μιλγουόκι Μπακς, καθώς ηττήθηκαν εντός έδρας από τους Μπόστον Σέλτικς με 96-89.

Οι συμπαίκτες του Γιάννη κινήθηκαν σε μέτριες αποδόσεις, με τους Κρις Μίντλετον και Μάλκολμ Μπρόγκτον να έχουν 15 πόντους έκαστος.

Από την πλευρά των Σέλτικς ξεχώρισαν ο Αλ Χόρφορντ, που τελείωσε τον αγώνα με 27 πόντους και 9 ριμπάουντ καθώς και ο νεοαποκτηθείς Καϊρί Ίρβινγκ που είχε 24 πόντους και επτά ασσίστ.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής των Μπακς, ο Τζέισον Κιντ, ανέφερε πως η ομάδα του δεν άλλαζε σωστά τη μπάλα με αποτέλεσμα το παιχνίδι τους να είναι στατικό και προβλέψιμο. Όσο αφορά την άμυνα των Σέλτικς, ξεχώρισε πως έκλεισαν τους διαδρόμους προς τη ρακέτα τους για να προσπαθήσουν να περιορίσουν όσο μπορούσαν το πεδίο δράσης του Αντετοκούνμπο αλλά αυτός και πάλι βρήκε τις θέσεις του και προσέφερε όσα μπορούσε.

Με την ήττα αυτή το ρεκόρ των Μπακς έπεσε στο 3-2 και αυτή τη στιγμή είναι τρίτοι στην κεντρική περιφέρεια της Ανατολής. Το επόμενο τους παιχνίδι είναι η εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στους Ατλάντα Χοκς το βράδυ της Κυριακής.

Οι Χοκς από την πλευρά τους ηττήθηκαν εκτός έδρας από τους Μπουλς με 91-86 παρά τις προσπάθειες του Μάρκο Μπελινέλι που ολοκλήρωσε τον αγώνα με 23 πόντους και 5 εύστοχα τρίποντα. in.gr