Τραγωδία! Πήγε ρομαντικές διακοπές με τον φίλο της και… κρεμάστηκε (Φωτογραφίες) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Τραγωδία! Πήγε ρομαντικές διακοπές με τον φίλο της και… κρεμάστηκε (Φωτογραφίες)

Ήταν τους τελευταίους μήνες που η Victoria Smith ένιωθε όλο τον κόσμο στους ώμους της. Έβαλε τέλος στη ζωή της στις ρομαντικές διακοπές με τον φίλο της.

Η 25χρονη φαρμακοποιός Victoria Smith βρέθηκε κρεμασμένη σε πέτρινη προβλήτα στην Τενερίφη στις 28 Μαρτίου. Είχε πει στον 31χρονο σύντροφό της Matt Arkwright ότι θα τον συναντούσε στο δείπνο.
Τους τελευταίους μήνες της ζωής της είχε παραπονεθεί πως ένιωθε να έχει όλο τον κόσμο στους ώμους της. Έπρεπε να πουλήσει το άλογό της για να μπορέσει να αγοράσει ένα σπίτι και να μείνει με τον 31χρονο φίλο της.
Ήταν δυστυχισμένη στη δουλειά της και ήταν έτοιμη να αναλάβει νέα θέση σε νοσοκομείο. Η τελευταία φορά που την είδε ζωντανή ο Matt ήταν στην πισίνα του ξενοδοχείου που έμεναν. Του είπε ότι θα τον συναντήσει στο δείπνο.
Ο ιατροδικαστής που ανέλαβε την υπόθεση επισήμανε ότι η ψυχική ασθένεια είναι ένας από τους μεγαλύτερους δαίμονες της εποχής μας. Αυτό όταν άκουσε πώς έβαλε τέλος στη ζωή της. «Η Victoria ήταν μια νέα γυναίκα που προφανώς είχε όλη της ζωή μπροστά της και κάθε ευκαιρία να έχει μια θαυμάσια ζωή. Είχε επεισόδια κατάθλιψης και της είχαν συνταγογραφηθεί αντικαταθλιπτικά. Φαινόταν να είναι ενθουσιασμένη με το νέο της σπίτι», επισήμανε ο ιατροδικαστής James Newman.
Πάλευε με τους δαίμονές της
«Ήθελε να αλλάξει δουλειά επειδή δεν ήταν ικανοποιημένη. Ήταν έτοιμη να ξεκινήσει σε νέα δουλειά τον Απρίλιο. Το μέλλον της έμοιαζε απίστευτα φωτεινό. Η ψυχική ασθένεια είναι ένας από τους μεγαλύτερους δαίμονες της εποχής μας». Είχε σκαμπανεβάσματα τα τελευταία χρόνια και για αυτό της συνταγογραφήθηκαν αντικαταθλιπτικά.
Ο πατέρας της Alan και η μητέρα της Linda Smith επισήμαναν πως υπήρχαν μερικά πράγματα που αισθανόταν ότι δεν πήγαιναν καλά. «Πήγε στον γιατρό και της έγραψε Fluoxetine. Η δουλειά στην Ουαλία δεν ήταν όπως περίμενε και γύρισε σπίτι στο Preston. Ένιωθε ότι είχε απογοητεύσει τους ανθρώπους γύρω της και τον εαυτό της. Ως οικογένεια τη διαβεβαιώσαμε.
Ξεκίνησε να δουλεύει στο φαρμακείο αλλά δεν ήταν η δουλειά που ήθελε. Η σχέση της με τον Matt πήγαινε πολύ καλά και ετοιμάζονταν να συγκατοικήσουν. Η Vicky σκεφτόταν να σταματήσει τα αντικαταθλιπτικά. Τη ρωτήσαμε αν ήταν λογικό και μας είπε ότι πολλές φορές ξεχνούσε να τα πάρει. Υπέφερε στη δουλειά της και ο γιατρός της πρότεινε να πάρει άδεια».
Ο σύντροφός της τόνισε ότι η Vicky ήταν πάντα ένα φιλικό και στοργικό πρόσωπο που μπορούσε να κάνει κάποιον να χαμογελά. «Ήταν οργανωμένη και σχεδίαζε τα πάντα. Αγοράσαμε το σπίτι μαζί και ήταν πολύ ενθουσιασμένη. Ήθελε να βάλει τη δική της σφραγίδα σε αυτό. Είχαμε πάει στη Ρώμη τον Ιούνιο που μας άρεσε πολύ. Οι διακοπές στην Τενερίφη ήταν απλά ένα διάλειμμα».
Πηγή: Dailymail