Τι συμβαίνει με Φορτούνη στον Ολυμπιακό; - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Τι συμβαίνει με Φορτούνη στον Ολυμπιακό;

Αποτέλεσμα εικόνας για fortounisΔέκτης… μηνυμάτων γίνεται διαρκώς ο Κώστας Φορτούνης από όλους τους προπονητές που πάνε κι έρχονται στον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια; Μετά τη χρονιά που βγήκε πρώτος σκόρερ και πρώτος σε ασίστ, στη σεζόν που η ομάδα του έκανε 27 νίκες στο πρωτάθλημα και όλα κυλούσαν ρόδινα για την ομάδα του Πειραιά, ο Έλληνας μέσος έχει πτωτική πορεία.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μπορεί να μένει ανικανοποίητος από τους προπονητής που περνάνε από το Ρέντη, αλλά τις εισηγήσεις τους για τον Φορτούνη τις λαμβάνει σοβαρά υπόψην: «Τεμπελιάζει, δεν μαρκάρει, κάνει του κεφαλιού του, γκρινιάζει όταν τον βάζω στα άκρα» και άλλα πολλά του έχουν μεταφέρει κι όλα αυτά από πολλούς προπονητές, όχι έναν και δύο. Πλέον ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού προβληματίζεται.

Σε αυτές τις περιπτώσεις ο ποδοσφαιριστής, ιδίως σε αυτή τη νεαρή ηλικία (25 ετών), θα συνετιστεί μόνο αν έρθει ένας προπονητής που θα βρει το κουμπί του, αλλά ο Ολυμπιακός έχει αυτή τη στιγμή σωρεία αγωνιστικών θεμάτων και ο Τάκης Λεμονής δεν μπορεί να στρέψει τη δουλειά του γύρω από έναν ποδοσφαιριστή, κάτι που μετατρέπει την υπόθεση «Κώστας Φορτούνης» σε μεγάλο βάσανο.

Κάποιες πληροφορίες από το Ρέντη αναφέρουν, μάλιστα, πως υπάρχουν σενάρια πώλησης ή και δανεισμού του Φορτούνη για πρώτη φορά τόσο έντονα. Το συμβόλαιό του λήγει το 2020. Η ποιότητά του αδιαμφισβήτητη, ήδη τέσσερα γκολ και δύο ασίστ σε μία σούπερ νωθρή χρονιά και σε ελάχιστα αγωνιστικά λεπτά, ούτε 500, αλλά πλέον αυτές οι επιδόσεις δεν είναι αρκετές, οι προπονητές του ζητούν κι άλλα πράγματα που για λόγους δικούς του δεν τα δίνει… sportsroom.gr