Μαχαίρωσαν μετανάστες στην Πάτρα-Ενας βαριά τραυματίας - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Μαχαίρωσαν μετανάστες στην Πάτρα-Ενας βαριά τραυματίας

maxairwsan-metanastes-stin-patra-enas-baria-traumatiasΜια ομάδα ατόμων επιτέθηκε και μαχαίρωσε μετανάστες στην οδό Ακτή Δυμαίων στο ύψος της ΑΒΕΞ.
Ακόμα ένα αιματηρό επεισόδιο με θύματα μετανάστες στην Πάτρα. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μια ομάδα ατόμων  επιτέθηκε και μαχαίρωσε μετανάστες στην οδό Ακτή Δυμαίων στο ύψος της ΑΒΕΞ. Οι δράστες που που επέβαιναν σε ΙΧ σταμάτησαν έξω απο τις εγκαταστάσεις του πρώην εργοστασίου και επιτέθηκαν στους μετανάστες. Οι δράστες φορούσαν κουκούλες full face και μαχαίρωσαν δύο αλλοδαπούς. Ο ένας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γ.Ν. «Άγιος Ανδρέας» ενώ ο δεύτερος έχει τραυματιστεί πιο ελαφρά. 
Σύμφωνα με τα όσα είπαν τα θύματα στους αστυνομικούς τα άτομα έχουν διαφύγει με μαύρο ΙΧ μάρκας Mercedes. Μεταάστες αναμένεται να οδηγηθούν στην Ασφάλεια Πάτρας προκειμένου να καταθέσουν τα όσα έγιναν και να δώσουν όσα περισσότερα στοιχεία μπορούν για τους δράστες.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσει τους  δράστες. Κατά την διάρκεια της συμπλοκής σημειώθηκε πετροπόλεμος ενώ το σημείο θυμίζει εμπόλεμη ζώνη.

Είναι το τρίτο σοβαρό επεισόδιο που σημειώνεται στην περιοχή με τραυματίες.




Πηγή: patrastimes