Φρίκη! Αποκεφάλισε φίλο του που κακοποίησε την κοπέλα του - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Φρίκη! Αποκεφάλισε φίλο του που κακοποίησε την κοπέλα του

post-feature-imageΣε επιεική ποινή φυλάκισης 6 ετών καταδικάστηκε ο 17χρονος Nikita Rasskazov. Αποκεφάλισε τον 19χρονο φίλο του Artyom Shustov που κακοποίησε σeξουαλικά την κοπέλα του.

Όταν έμαθε τι είχε συμβεί, ο 17χρονος Nikita Rasskazov πήρε τον νόμο στα χέρια του. Αφού έσφαξε τον 19χρονο Artyom Shustov που παρενόχλησε σεξουαλικά την κοπέλα του, τον αποκεφάλισε.

Τυφλωμένος από οργή, ο έφηβος πήρε το κομμένο κεφάλι και για μία νύχτα το έκρυψε στην ντουλάπα του στο σπίτι του στην ανατολική Ρωσία.

Την επόμενη μέρα το έδειξε στην έφηβη κοπέλα του. Ήταν εκείνη που του είπε ότι ο Shustov την παρενόχλησε σεξουαλικά σε πάρτι. Του είπε ότι αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί του και πως όσα έγιναν την έκαναν να νιώσει ταπεινωμένη.
Τον αποκεφάλισε για την κοπέλα του

Η έφηβη κοπέλα του σοκαρίστηκε από τις πράξεις του παρά το γεγονός ότι αποκεφάλισε τον άνθρωπο που την παρενόχλησε για της δείξει την αγάπη του. Μετά πήρε το κεφάλι, το έβαλε σε σακούλα με πέτρες και το πέταξε σε ποτάμι στην πόλη Komsomolsk-on-Amur.

Το δικαστήριο καταδίκασε τον 17χρονο σε 6 χρόνια και 10 μήνες και τη δολοφονία, ενώ θα πρέπει να καταβάλει και 28.700 λίρες στην οικογένεια του Shustov. Ο πατέρας του Shustov εξαγριώθηκε στο άκουσμα της ποινής και σχεδιάζει να προσφύγει στη δικαιοσύνη. «Καμία αποζημίωση δεν πρόκειται να φέρει πίσω τον γιο μου».

«Φυσικά και πιστεύω ότι η ποινή είναι άδικη. Η τιμωρία δεν μπορεί να συγκριθεί με την ανθρώπινη ζωή». Πολλοί νομικοί εξέφρασαν την έκπληξή τους για την ποινή «χάδι» παρά το γεγονός πως ο 17χρονος μετάνιωσε τη δολοφονία.

«Δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει ή να αποκεφαλίσει τον φίλο του. Ήθελε να τον κάνει να απολογηθεί για τη σεξουαλική επίθεση», αναφέρουν οι Siberian Times. Αλλά όταν συναντήθηκαν, η συζήτησή τους εξελίχθηκε σε διαμάχη και πάλη που οδήγησε στον θάνατο του Shustov.

Πηγή: Metro