Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Το… θαύμα και η επιστροφή Βαλβέρδε - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Το… θαύμα και η επιστροφή Βαλβέρδε

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Το… θαύμα και η επιστροφή ΒαλβέρδεΙδιαίτερο είναι το παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» με τους Καταλανούς, το βράδυ της Τρίτης (31/10) στο «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα επιστρέψει για πρώτη φορά ως αντίπαλος του Ολυμπιακού σε επίσημο παιχνίδι.
Ο «τσινγκούρι» είναι από τους λίγους προπονητές που έχουν αφήσει το… στίγμα τους τόσο έντονα στους Πειραιώτες. Οι δύο παρουσίες του στον πάγκο των Πρωταθλητών Ελλάδας μόνο περισσότερους θαυμαστές πρόσθεσε και το βράδυ της Τρίτης (31/10) στις 21:45 (Onsports, Cosmote Sport 2) 0 Ερνέστο Βαλβέρδε θα επιστρέψει για πρώτη φορά σε επίσημο ματς, ως αντίπαλος του Ολυμπιακού στο φαληρικό γήπεδο.
Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ο αγώνας παρουσιάζει πολλές ιδιαιτερότητες και ο Ισπανός κόουτς αναμένεται να γευτεί για μία ακόμα φορά την αγάπη του κόσμου που θα βρεθεί στο φαληρικό γήπεδο και έχει εξαφανίσει τα εισιτήρια για την «μάχη» του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα.
Στα… αγωνιστικά, οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τους «μπλαουγκράνα» γνωρίζοντας πως το… έργο τους μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, απέναντι σε μία εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης. Άπαντες στο «στρατόπεδο» των Πειραιωτών γνωρίζουν τις δυσκολίες που υπάρχουν, όμως, δηλώνουν έτοιμοι να «παλέψουν», ούτως ώστε να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν καλύτεροι και να διεκδικήσουν τις πιθανότητες που έχουν.

Πρόβλημα με Εμενίκε

Ο Τάκης Λεμονής καλείται να κάνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα, χωρίς να υπολογίζει στις υπηρσείες του Νιγηριανού επιθετικού, ο οποίος στην προπόνηση της Δευτέρας (30/10) παραπονέθηκε για ενοχλήσεις και αποκλείστηκε από την αποστολή. Παράλληλα, εκτός είναι ο ανέτοιμος Μπεν, αλλά και οι Ανσαριφάρντ, Μάρτινς και Σισέ που είναι εκτός λίστας.
Η αποστολή του Ολυμπιακού: Χουτεσιώτης, Καπίνο, Προτό, Ανδρούτσος, Μποτία, Καρσελά, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Ρομαό, Ταχτσίδης, Βούκοβιτς.

Με Μασεράνο

Προβλήματα υπάρχουν και για τον Ερνέστο Βαλβέρδε στους «μπλαουγκράνα». Ο Ισπανός δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ινιέστα που τραυματίστηκε αλλά και τον τιμωρημένο Πικέ. Εκτός είναι ακόμα οι Αλέιξ Βιντάλ και Αρντά.
Η αποστολή της Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Σίλεσεν, Ορτολά, Σεμέδο, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Ντένις Σουάρεθ, Σουάρες, Μέσι, Μασεράνο, Παουλίνιο, Ντεουλοφέου, Πάκο Αλκάθερ, Ζόρντι Άλμπα, Ντίνιε, Σέρχι Ρομπέρτο, Αντρέ Γκόμες, Ουμτιτί, Βερμάελεν, Αλενιά.