Κρήτη: Απίστευτη τηλεφωνική γκάφα της αστυνομίας – Η κλήση που έγινε θέμα συζήτησης! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Κρήτη: Απίστευτη τηλεφωνική γκάφα της αστυνομίας – Η κλήση που έγινε θέμα συζήτησης!

post-feature-imageΟι αποκαλύψεις προκαλούν αίσθηση στην Κρήτη και όχι μόνο. Η τηλεφωνική γκάφα αστυνομικού θα μείνει αξέχαστη...

Η τηλεφωνική γκάφα από την αστυνομία, έχει γίνει θέμα συζήτησης στην Κρήτη και όχι μόνο. Τον κάλεσαν με απόκρυψη και αφού του ανέφεραν το όνομά του, του είπαν ότι ο γιος του είχε ένα ατύχημα με το μηχανάκι και νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ. Ο άντρας στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής δεν τους πίστεψε, καθώς το μυαλό έκανε την εύλογη σκέψη ότι επρόκειτο για απάτη, με όλα τα καταγεγραμμένα περιστατικά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια.

Οπως είπε στο Ράδιο Κρήτη δεν τους πίστεψε. «Το γεγονός και μόνο ότι με καλούσαν με απόκρυψη, ήταν αρκετό για να μην το πιστέψω, ήταν όμως αλήθεια» ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Δε μπορώ να σας πως τι αναστάτωση επήλθε στην οικογένειά μου, όταν εκ των υστέρων μάθαμε ότι όντως το παιδί μας είχε τραυματιστεί, ευτυχώς ελαφρά».

Είναι δυνατόν με όλα όσα γίνονται, η αστυνομία να καλεί με απόκρυψη, όταν πρόκειται για τέτοια περιστατικά, διερωτήθηκε, καλώντας τις αρμόδιες υπηρεσίες, να κάνουν ότι μπορούν για να διευκολύνουν τους πολίτες, και όχι να τους προκαλούν σύγχυση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα σταθερά τηλέφωνα της ΕΛΑΣ δεν έχουν απόκρυψη, ωστόσο τον ακροατή ενδεχομένως να κάλεσε από το κινητό του, αστυνομικός, γι’ αυτό τον λόγο και η απόκρυψη.

Πηγή: ekriti.gr