Θεσσαλονίκη: Βγήκαν από την πολυκατοικία και η ζωή τους ανατράπηκε – Η αστυνομία συμπλήρωσε το πάζλ! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Θεσσαλονίκη: Βγήκαν από την πολυκατοικία και η ζωή τους ανατράπηκε – Η αστυνομία συμπλήρωσε το πάζλ!

post-feature-imageΟι πληροφορίες που είχαν το τελευταίο διάστημα αστυνομικοί, αξιοποιήθηκαν. Τι έκρυβε το επίμαχο διαμέρισμα...

Συνελήφθησαν δύο Πακιστανοί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, για κατοχή μεγάλου αριθμού λαθραίων τσιγάρων καθώς και λαθραίων συσκευασιών καπνού. Σε βάρος των δύο συλληφθέντων,(ηλικίας 18 και 40 ετών), σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα κατά συναυτουργία.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης εντοπίστηκαν οι δύο άντρες να εξέρχονται από πολυκατοικία στο κέντρο της πόλης, στην οποία διατηρούσαν διαμέρισμα όπου απέκρυπταν λαθραία καπνικά προϊόντα, τα οποία προόριζαν για εμπορία.

Στην κατοχή των δραστών αλλά και σε έρευνα που ακολούθησε στην ανωτέρω οικία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3.848 πακέτα τσιγάρα και 633 συσκευασίες καπνού, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Πηγή: voria.gr