Ολυμπιακός: Χωρίς Σπανούλη υποδέχεται τη Χίμκι - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Ολυμπιακός: Χωρίς Σπανούλη υποδέχεται τη Χίμκι

Ολυμπιακός: Χωρίς Σπανούλη υποδέχεται τη ΧίμκιΟριστική είναι η απουσία του Βασίλη Σπανούλη από την αποψινή (26/10 21:15 Novasports 1) αναμέτρηση απέναντι στη Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα για την 4η αγωνιστική της Euroleague. Ο Έλληνας άσος δεν συμμετείχε στην προπόνηση του Ολυμπιακού, συνεχίζοντας το ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης για το γόνατο, με στόχο να προλάβει το ντέρμπι με τον Άρη που θα γίνει την Κυριακή (29/10).

«Το πιο σημαντικό είναι να ξεχάσουμε τον αγώνα στο Ισραήλ και να επικεντρωθούμε σε αυτό με την Χίμκι. Απέναντί μας έχουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Η Χίμκι είναι μια ομάδα που έχει τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Η δουλειά μας και το έργο μας είναι πολύ δύσκολο. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Έχουμε διαβάσει το παιχνίδι τους και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πως πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε», δήλωσε ο Σφαιρόπουλος, ο οποίος απέναντι στη Χίμκι θέλει να διατηρήσει το αήττητο του Ολυμπιακού στην εφετινή Euroleague.

«Θα πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό. Πρέπει να διαγράψουμε το ματς με την Μακάμπι. Είναι καινούργιο το ματς απέναντι στην Χίμκι, μέσα στην έδρα μας την οποία θέλουμε να διατηρήσουμε αλώβητη. Η Χίμκι είναι πολύ ποιοτική ομάδα, επιθετική, με ιδιόμορφο στυλ παιχνιδιού. Παίζει πολύ γρήγορα στον αιφνιδιασμό, έχει ιδιαίτερο τρόπο εκτέλεσης των επιθέσεων της, τρέχει πολύ, σουτάρει εκτός ελέγχου μερικές φορές. Οπότε αυτό απαιτεί πάρα πολύ συγκέντρωση και ετοιμότητα σε όλους τους τομείς», δήλωσε από την πλευρά του Κώστας Παπανικολάου.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:
Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου
Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)-Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)
Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία)-Μπαρτσελόνα (Ισπανία)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Κίμκι (Ρωσία)
Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)

Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου
Αναντολού Εφές (Τουρκία)-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)
Μπάμπεργκ (Γερμανία)-Μπασκόνια (Ισπανία)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-Φενερμπαχτσέ (Τουρκία)
Βαλένθια (Ισπανία)-Μάλαγα (Ισπανία) in.gr