Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στην Ουκρανία - Έξι νεκροί - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στην Ουκρανία - Έξι νεκροί


Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στην Ουκρανία - Έξι νεκροίΆλλα πέντε νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο - Συνελήφθη η γυναίκα που οδηγούσε το μαύρο SUV

Πέντε άνθρωποι έχασαν επί τόπου τη ζωή τους και άλλοι έξι μεταφέρθηκαν με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο, όταν αυτοκίνητο καβάλησε το πεζοδρόμιο και έπεσε πάνω σε πεζούς στο κέντρο της πόλης Καρκίβ (Χάρκοβο), στην Ουκρανία. Λίγη ώρα αργότερα, ένα ακόμη άτομο κατέληξε στο νοσοκομείο, αυξάνοντας σε έξι τη λίστα των νεκρών.


Η αστυνομία επιβεβαίωσε το περιστατικό, όπως και το υπουργείο Υγείας, επισημαίνοντας πως η κατάσταση των τραυματιών είναι εξαιρετικά σοβαρή, κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να μεγαλώσει η λίστα των νεκρών το επόμενο διάστημα.
Οι εικόνες που μετέφεραν τα ουκρανικά ΜΜΕ από το σημείο του περιστατικού παραπέμπουν σε πραγματικό μακελειό, καθώς το μαύρο SUV που έπεσε πάνω στους πεζούς φαίνεται να έτρεχε με πολύ μεγάλη ταχύτητα και να κατευθύνθηκε δίχως να ανακόψει την πορεία του πάνω στους άτυχους ανθρώπους. 
Οι ουκρανικές αρχές απέκλεισαν το ενδεχόμενο να πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια, ενώ ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών της Ουκρανίας δήλωσε ότι το μαύρο SUV ξέφυγε από την πορεία του όταν συγκρούστηκε με μεγάλη ταχύτητα με άλλο όχημα.



Η επίσημη ενημέρωση για το πολύνεκρο τροχαίο
Ένα όχημα SUV έπεσε σήμερα πάνω σε πεζούς στην πόλη Χάρκοβο στην Ουκρανία έπειτα από σύγκρουση με ένα άλλο αυτοκίνητο, δήλωσε ο Άντον Χερασένκο, σύμβουλος στο υπουργείο Εσωτερικών.

«Ένα αυτοκίνητο Lexus, που οδηγούσε μια γυναίκα, γεννηθείσα το 1997, συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο Volkswagen Tuareg, καθώς παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη. Ως αποτέλεσμα της σύγκρουσης, το αυτοκίνητο Lexus έπεσε πάνω σε δεκάδες πεζούς», τόνισε ο Χερασένκο σε ανάρτησή του στο facebook, ενώ η γυναίκα που οδηγούσε το όχημα συνελήφθη.