Απίστευτο σενάριο για Λεμονή λίγο πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Απίστευτο σενάριο για Λεμονή λίγο πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Απίστευτο σενάριο για Λεμονή λίγο πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚΩς ένα από τα πιο κρίσιμα ματς της χρονιάς θεωρείται για τον Ολυμπιακό το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, καθώς στο Λιμάνι θεωρούν ότι η νίκη είναι μονόδρομος, πρώτον για να μείνουν κοντά στην κορυφή και δεύτερον για να δώσουν απαντήσεις σε όσους του θεωρούν… τελειωμένους από την διεκδίκηση του φετινού τίτλου.

Ωστόσο, επειδή ο Ολυμπιακός ακόμα δεν έχει καταφέρει να φτάσει στο 100%, ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος ότι το βράδυ της Κυριακής θα είναι και ο μεγάλος νικητής στο Γ. Καραϊσκάκης, παρότι ο Τάκης Λεμονής δήλωσε πως αν πρέπει κάποιος να ανησυχεί, αυτός είναι ο ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας κόουτς πάντως, παρά τα δημοσιεύματα που εμφανίστηκαν σήμερα, δεν ανησυχεί ιδιαίτερα για το μέλλον του, ακόμα και δεν εξελιχθεί καλά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο Λεμονής έχει υπογράψει άλλωστε διετές συμβόλαιο με τους Πειραιωτές, ενώ παρότι η ομάδα ακόμα δεν πετάει στο χορτάρι, σίγουρα εμφανίζει βελτιωμένη εικόνα σε σύγκρουση με όσα βλέπει με τον Μπέσνικ Χάσι στον πάγκο.

Πάντως, ακόμα και να στραβώσει το ματς με τον Δικέφαλο, πολύ δύσκολα θα υπάρξουν σκέψεις στην διοίκηση του Ολυμπιακού για αλλαγή προπονητή. Άλλωστε, σε λίγες μόλις ημέρες ακολουθεί το ντέρμπι στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό, ενώ αν δεν έχει έρθει ο «άσος» την Κυριακή, τότε οι Πειραιώτες θα έχουν χάσει σημαντικό έδαφος για την διεκδίκηση του τίτλου.

Ποιος ο λόγος λοιπόν ο Βαγγέλης Μαρινάκης να τρέξει τις διαδικασίες για αλλαγή προπονητή, σε μία χρονιά που θα φαίνεται… καμένη; Γι΄ αυτό και οι πληροφορίες από του Ρέντη αναφέρουν πως για την ώρα, δεν υπάρχει κανένα θέμα Λεμονή! Sportdog.gr