Αφιερωμένο στους μουσάτους: 8 λόγοι που τα γένια σ’ έναν άντρα κάνουν τις γυναίκες να λιώνουν! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Αφιερωμένο στους μουσάτους: 8 λόγοι που τα γένια σ’ έναν άντρα κάνουν τις γυναίκες να λιώνουν!

Αφιερωμένο στους μουσάτους: 8 λόγοι που τα γένια σ’ έναν άντρα κάνουν τις γυναίκες να λιώνουν!Οι άντρες με γένια είναι απλά …έpωτας! Πέρα από το ότι υπάρχουν επιστημονικοί λόγοι που εξηγούν τη μανία των γυναικών για τους γενειοφόρους άντρες, έχουμε κι από μόνες μας μάτια και βλέπουμε και φυσικά ξέρουμε να αναγνωρίζουμε το καλαίσθητο.
Με το καλαίσθητο δεν αναφέρομαι φυσικά στην ξαφνική μόδα που τους έχει πιάσει πια όλους να αφήνουν κάτι τραγόμουσα μέχρι τα γόνατά τους, απεριποίητα και τραχιά. Μιλάω για τα περιποιημένα και προσεγμένα γένια που κάνουν έναν άντρα με ένα μέχρι πρότινος baby face, να μοιάζει μυστηριώδης κι ακαταμάχητος.

Ένεκεν λοιπόν της σημερινής μέρας που είναι αφιερωμένη στους γενειοφόρους και τους μουσάτους, πάμε να δούμε τους λόγους που τα γένια σ’ έναν άντρα κάνουν τις γυναίκες να λιώνουν:

1. Δείχνουν πιο ώριμοι

Τα γένια έχουν πολλά καλά. Πέρα από το ότι διατηρούν το δέρμα καθαρό και νέο, δίνουν στην εμφάνιση ένα σοφιστικέ τόνο που κάνουν τον άνδρα να δείχνει πιο ώριμος και περπατημένος. Έρευνες έχουν δείξει ότι στους άνδρες με γένια, οι γυναίκες προσθέτουν 5-10 χρόνια.

2. Δείχνουν πιο αρρενωποί

Μπορεί να σου φαίνεται κλισέ, αλλά ισχύει. Για κάποιο λόγο, όσες περισσότερες είναι οι τρίχες, τόσο αυξάνεται και η αρρενωπότητα. Έρευνες έχουν δείξει ότι οι άνδρες με γένια δείχνουν κατά 85% πιο «αρσενικά» από τους υπόλοιπους.

3. Έχουν μεγαλύτερη υπομονή

Το να αφήσει ένας άντρας τα γένια του να μεγαλώσουν, είναι από μόνη της μία διαδικασία που απαιτεί κόπο και υπομονή. Και φυσικά από την στιγμή που αποκτά μούσια, πρέπει να τα φροντίζει και να τα περιποιείται διαρκώς. Έχει παρατηρηθεί ότι οι άνδρες με γένια διαθέτουν υπομονή, αφοσίωση, επιμονή και αποφασιστικότητα. Πώς να μην είναι για σχέση μετά;

4. Είναι απίστευτα σeξι

Τα γένια δεν κάνουν έναν άντρα να δείχνει μόνο πιο σοφός, ώριμος κι αρρενωπός, αλλά αναμφίβολα και πιο σeξι. Ακριβώς λόγω της ωριμότητας που εκπέμπουν, δίνουν την εντύπωση ότι είναι πολύ δυνατοί στο κρεβάτι. Όταν η γυναίκα λοιπόν έχει τη διαίσθηση ότι ο μουσάτος που της αρέσει, κάνει καλό σeξ, άντε να της το βγάλεις από το μυαλό μετά.

5. Είναι πιο θαρραλέοι

Ξεκάθαρα. Γιατί σε όλες τις πολεμικές ταινίες και στις σειρές με δράση και αιματοχυσίες, οι πιο θαρραλέοι είναι πάντα οι άνδρες με γένια; Γιατί δείχνουν πιο τρομακτικοί και μπορούν να εκφοβίζουν. Έχει αποδειχθεί και επιστημονικά ότι σε έναν άντρα με γένια, τα χαρακτηριστικά του φαίνονται εντονότερα. Το πηγούνι είναι μακρύτερο και πιο θελκτικό κι αυτό τον βοηθά να τρίζει τα δόντια όπου χρειάζεται.

6. Δείχνουν πιο επαναστάτες

Από τη ματιά μίας γυναίκας, τα γένια πάνε α λα μπρατσέτα με το ελεύθερο πνεύμα και την επαναστατικότητα. Μη ρωτάς το γιατί. Ποτέ δε θα μας καταλάβεις. Αν δε τα συνδυάσει στο μυαλό της με κουλ τατουάζ και μία μοτοσυκλέτα, η εικόνα του αληταριού λυκειόπαιδου θα έχει πια συμπληρωθεί.

7. Αποπνέουν μία ευφυΐα

Δεν είναι ψέμα ότι τα γένια στον άντρα πέρα από σοφιστικέ, τον κάνουν να φαντάζει έξυπνος. Ο Φρόιντ είχε γένια για παράδειγμα και θεωρείτο διάνοια. Προσοχή! Δε λέμε ότι όλοι οι άνδρες με γένια είναι ξυράφια, αλλά ότι μας δίνουν αυτήν την εντύπωση.

8. Δείχνουν πιο badass

Ανέκαθεν τα γένια ήταν δείγμα γενναιότητας, κοινωνικού στάτους κι ανδροπρέπειας. Για τους Αρχαίους Έλληνες, τα γένια ενός άνδρα καθρέπτιζαν την ωριμότητά του. Για τους Αιγύπτιους, τα γένια έγιναν σύμβολο βασιλείας. Οι δε Βίκινγκς τελειοποίησαν απόλυτα το μοντέλο του γενναίου άνδρα με γένια.

Τα γένια και τα μάτια σας, αγόρια!