Πώς είναι σήμερα το παιδί που κάπνιζε 40 τσιγάρα την ημέρα - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Πώς είναι σήμερα το παιδί που κάπνιζε 40 τσιγάρα την ημέρα

Πώς είναι σήμερα το παιδί που κάπνιζε 40 τσιγάρα την ημέραΤην παγκόσμια κοινότητα είχε σοκάρει ένα αγοράκι, το οποίο στην ηλικία των μόλις δύο ετών κάπνιζε 40 τσιγάρα την ημέρα, όπως φαίνεται σε φωτογραφίες που είχαν κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Οι γονείς του είχαν δηλώσει ότι το παιδί τους κάπνιζε 40 τσιγάρα την ημέρα και δεν μπορούσαν με τίποτα να τον σταματήσουν.
Μετά από παρέμβαση των αρχών,  Αλντί Ριζάλ σταμάτησε σταδιακά να το τσιγάρο, παίρνοντας όμως πάρα πολλά κιλά, με αποτέλεσμα να ζυγίζει σχεδόν 7 φορές περισσότερες από τον μέσο όρο.
Η μητέρα του είχε δηλώσει στην Daily Mail ότι έτρωγε μεγάλες ποσότητες λιπαρών φαγητών, καθώς και τρία κουτιά ζαχαρούχου γάλακτος ημερησίως. Αν δεν του τα έδιναν, τότε χτυπούσε το κεφάλι του στον τοίχο.
Ο Αλντί Ριζάλ είναι πλέον εννιά ετών και έχει κόψει όλες τις κακές συνήθειες. Δεν καπνίζει και κάνει δίαιτα τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Ο ίδιος τρώει περισσότερα φρούτα και λαχανικά και έχει χάσει πολλά από τα περιττά κιλά που είχε πάρει.  Πλέον το αγόρι από την Ινδονησία πηγαίνει στο σχολείο, όπου μάλιστα είναι πολύ καλός μαθητής και διασκεδάζει με τους φίλους του, όπως όλα τα παιδιά.
H ιστορία του που είχε σοκάρει
Σύμφωνα με ντοκιμαντέρ που είχε προβληθεί, ο Άλντι συνάντησε ψυχιάτρους που ενθάρρυναν τη μητέρα του να τον κρατά απασχολημένο με το παιχνίδι και του έμαθαν τους κινδύνους του καπνίσματος.
Η μητέρα του ανέφεραν ότι υπήρχαν ακόμα πολλοί άνθρωποι που προσέφεραν στον γιο της τσιγάρα, αλλά εκείνος αρνούνταν.
«Αρχικά είχε πολλά νεύρα χωρίς τα τσιγάρα του και καλούσαμε τον Δρ Σέτο για βοήθεια. Τώρα δεν θέλει πια να καπνίζει», επισήμανε. Αργότερα, η οικογένεια αντιμετώπισε τον εθισμό του μικρού στο φαγητό. Η μητέρα του ανησύχησε για το βάρος του γιου της.
«Οταν πρωτοέκοψε το κάπνισμα ζητούσε πολλά παιχνίδια. Χτυπούσε το κεφάλι του στον τοίχο αν δεν του δίναμε αυτό που ήθελε. Γι’ αυτό του δίναμε τσιγάρα στην αρχή, λόγω των ξεσπασμάτων και του κλάματος. Τώρα δεν του δίνω τσιγάρα αλλά τρώει πολύ» έλεγε τότε.