Σοκ: Βίασαν και δολοφόνησαν 36χρονο που νοίκιασε σπίτι μέσω Airbnb - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Σοκ: Βίασαν και δολοφόνησαν 36χρονο που νοίκιασε σπίτι μέσω Airbnb

post-feature-imageΣοκάρει η είδηση της δολοφονίας ενός 36χρονου που δολοφονήθηκε άγρια από τρεις άνδρες που έμεναν στο σπίτι που είχε νοικιάσει μέσω της πλατφόρμας Airbnb.

Μάλιστα η εταιρεία Airbnb δήλωσε πως είναι «βαθιά λυπημένη και εξοργισμένη» για το θάνατο του πελάτη της. Ο άτυχος Ramis Jonuzi, σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian, πλήρωνε 30 δολάρια το βράδυ για να μένει σε ένα σπίτι στο Brighton East. Ήταν περίπου μια εβδομάδα σε αυτό το σπίτι, που το είχε επιλέξει ως οικονομική λύση για να μείνει προσωρινά προκειμένου να λύσει κάποια «προσωπικά θέματα», όταν ο ιδιοκτήτης και άλλοι δύο φίλοι του φέρεται ότι σκότωσαν τον 36χρονο, αφού πρώτα τον βίασαν με αντικείμενο.
Συγκεκριμένα o Craig Levy 36 ετών, ο Ryan Smart, 37 ετών, και ο Jason Colton 41 ετών οδηγήθηκαν την Παρασκευή στο δικαστήριο. Οι Levy και Smart κατηγορήθηκαν για τη δολοφονία του Jonuzi, ενώ ο Colton κατηγορήθηκε για συμμετοχή στη δολοφονία και βιασμό του θύματος.
air copy
Οι φίλοι του άτυχου 36χρονου έκαναν λόγο για έναν αγαπητό άνθρωπο με καλή καρδιά. Οι αρχές δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του, ενώ παράλληλα πληροφορίες αναφέρουν πως το θύμα είχε επικοινωνήσει με κάποιον φίλο του αποκαλύπτοντας ότι κάτι δεν του άρεσε στο κλίμα και ήθελε να αποχωρήσει νωρίτερα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Jonuzi βρέθηκε νεκρός στην αυλή της ιδιοκτησίας όπου διέμενε.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η Airbnb σημειώνει ότι «δεν αποδέχεται τέτοιες πράξεις, που παραβιάζουν όλα όσα πρεσβεύει η παγκόσμια κοινότητά μας», και διευκρινίζει ότι αφαίρεσε απ' την πλατφόρμα της το συγκεκριμένο σπίτι καθώς και ότι θα συνεργαστεί πλήρως με τις αρχές για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Οι τρεις κατηγορούμενοι θα ξανακαθίσουν στο εδώλιο στις 22 Μαρτίου.

Πηγή: newsbomb.gr