Μάνα μαγείρεψε την 2 ετών κόρη της ζωντανή σε μπάρμπεκιου - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Μάνα μαγείρεψε την 2 ετών κόρη της ζωντανή σε μπάρμπεκιου

post-feature-imageΜία μητέρα συνελήφθη στο Βέλγιο επειδή έψησε ζωντανή την 2 ετών κόρη της ως μέρος μιας τελετουργίας.

Η 27χρονη, η οποία αναφέρεται ότι είναι αφρικανικής καταγωγής, συνελήφθη στην πόλη Zemst στις Βρυξέλλες το βράδυ της Κυριακής.
Οι γείτονες είχαν καλέσει τις αρχές όταν άκουσαν ένα κορίτσι να ουρλιάζει από το διπλανό σπίτι, και μετά είδαν να βγαίνουν καπνοί κάτω από την πόρτα του γκαράζ.

Όταν έφτασε η αστυνομία, βρήκε τη γυναίκα να ψήνει το σώμα της κόρης της σε μια σχάρα με κάρβουνα.

Οι αξιωματικοί διερευνούν τώρα αν είχε σκοπό να φάει το παιδί ή αν το σκότωσε και στη συνέχεια προσπάθησε να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο που έγινε το σκηνικό, η μητέρα τους είπε: “Και οι δύο έπρεπε να καούμε. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να πάμε μαζί στον παράδεισο.”
Ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας μίλησε με τους γείτονες οι οποίοι είπαν ότι η γυναίκα είχε πάθει κατάθλιψη μετά το διαζύγιό της.

Ζούσε εκείνη την περίοδο με τη μητέρα της, αλλά η ηλικιωμένη γυναίκα ανέφερε ότι έλειπε από το σπίτι εκείνη τη νύχτα.

Λόγω της σωματικής και ψυχικής κατάστασης της μητέρας, δεν ανακρίθηκε αμέσως από τους ερευνητές.
Έχει ήδη πραγματοποιηθεί νεκροψία στο νεαρό κορίτσι, παρόλο που η εισαγγελία της Halle-Vilvoorde δεν έχει ακόμη δημοσιοποιήσει τα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με τον ψυχίατρο Hans Hellebuyck, είναι «δύσκολο να εκτιμηθεί» το τι ακριβώς συμβαίνει μέσα στο μυαλό των ανθρώπων σε περιπτώσεις όπως αυτή.
Ο ψυχίατρος είπε ότι απ’ τη στιγμή που η μητέρα ανέφερε ότι έβαλε τη φωτιά επειδή μόνο οι ψυχές των καμένων σωμάτων πηγαίνουν στον παράδεισο, τότε αυτό είναι σημάδι ψυχικών προβλημάτων.

Ο Hellebuyck είπε: “Αν η γυναίκα εννοούσε αυτά που έλεγε, τότε μάλλον είναι ψυχικά άρρωστη.”