Αυτό το κόλπο θα το αγαπήσετε! Καθαρίστε εύκολα το φούρνο σας και τα ταψιά σας, μόνο με 2 υλικά! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Αυτό το κόλπο θα το αγαπήσετε! Καθαρίστε εύκολα το φούρνο σας και τα ταψιά σας, μόνο με 2 υλικά!

Αυτό το κόλπο θα το αγαπήσετε! Καθαρίστε εύκολα το Φούρνο σας και τα Ταψιά σας, μόνο με 2 Υλικά!Οι φούρνοι μας δουλεύουν υπερωρίες κατά τη διάρκεια των γιορτών. Φτιάχνουμε πολλά γλυκά, μαγειρεύουμε για τραπέζια. Είναι και εποχή με πολλές ονομαστικές εορτές. Οπότε είναι πολύ λογικό μετά τις γιορτές να βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση.
Πιθανότατα να έχετε κάποιους ανθρώπους που σας βοηθάνε στη κουζίνα, αλλά δεν θέλετε να νομίζουν ότι η κουζίνα σας είναι πάντα σαν βομβαρδισμένο τοπίο, οπότε το καθάρισμα είναι απαραίτητο. Αλλά ποιός έχει χρόνο γι’αυτό; Ειδικά τα ξεραμένα λίπη είναι μεγάλος μπελάς
Χάρη σε αυτό το κόλπο, δεν θα χρειαστεί να χαλάσετε όλη σας την ενέργεια καθαρίζοντας το φούρνο σας. Μέσα σε 15-30 λεπτά θα μοιάζει με καινούργιος, χωρίς πολύ κόπο.
Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ανακατέψετε 1/4 κούπας μαγειρική σόδα με νερό για να δημιουργήσετε μια πάστα. Αυτό ήταν! Καλύψτε με αυτήν το φούρνο σας.
Μετά από 15-30 λεπτά, η λευκή πάστα που βάλατε θα έχει γίνει καφέ. Στη συνέχει απλά σκουπίστε το μείγμα και τελειώσατε!
Εάν έχουν μείνει λεκέδες, τρίψτε λίγο με ένα σφουγγαράκι και θα λάμψει αμέσως. Αυτό το κόλπο θα το λατρέψετε!