Λαμία: Πέθανε 17χρονη μαθήτρια από νευρική ανορεξία – Η πονεμένη ιστορία της – Σπαραγμός στην κηδεία! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Λαμία: Πέθανε 17χρονη μαθήτρια από νευρική ανορεξία – Η πονεμένη ιστορία της – Σπαραγμός στην κηδεία!

post-feature-imageΗ μάχη με τη νευρική ανορεξία αποδείχθηκε άνιση. Η 17χρονη μαθήτρια οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία στο νεκροταφείο στη Λαμία...

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία στη Λαμία από τον θάνατο 17χρονης μαθήτριας από νευρική ανορεξία. Η άτυχη κοπέλα έχασε τη μεγάλη μάχη και ο τραγικός επίλογος στη σύντομη ζωή της σκόρπισε στη Λαμία πόνο και θλίψη. Τα προβλήματα φέρεται να είχαν ξεκινήσει πέντε χρόνια νωρίτερα με τον αδόκητο χαμό της 54χρονης μητέρας της από την επάρατη νόσο. Αν και η 17χρονη έφυγε από τη Λαμία και διέμενε σε άλλη περιοχή μαζί με τον πατέρα της, φαίνεται ότι ποτέ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την απώλεια της μάνας. Η μάχη με τη νευρική ανορεξία ξεκίνησε και ήταν κάτι παραπάνω από δύσκολη.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (4/10) γράφτηκε ο τραγικός επίλογος στο κοιμητήριο της Ξηριώτισσας στη Λαμία, με την 17χρονη να επιστρέφει στην αγκαλιά της αγαπημένης της μητέρας, αφού οι δικοί της την έθαψαν στον ίδιο τάφο του κοιμητηρίου. Τραγική φιγούρα ο πατέρας της μικρής που μέσα σε λίγα χρόνια έχασε τη σύζυγο και την κόρη του. Λόγια παρηγοριάς για αυτόν τον άνθρωπο δεν υπάρχουν αυτές τις δύσκολες ώρες. Κανείς από τους συγγενείς της 17χρονης που πέθανε από νευρική ανορεξία δεν μπορούσε να μιλήσει. Ο πόνος ήταν βουβός για όλους.

Πολύωρο χειρουργείο για μαθητή στην Κρήτη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ένα 11χρονο αγόρι τραυμάτισε χθες στο χέρι του στο πόμολο μιας πόρτας. Οι δάσκαλοι ανησύχησαν καθώς το παιδί αιμορραγούσε και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ που μετέφερε το αγοράκι στο νοσοκομείο.

Ενώ αρχικά τους καθησύχασαν ότι δεν είναι κάτι σοβαρό στη συνέχεια έγινε μεγάλο χειρουργείο με ολική νάρκωση στον 11χρονο καθώς η κατάσταση του παιδιού ήταν σοβαρότερη από ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο 11χρονος είναι καλά στην υγεία του και πλέον προσπαθεί να συνέλθει από την περιπέτεια που έζησε…

Επέστρεψε πλοίο στο Ηράκλειο

Το μωράκι, μόλις 6 μηνών ταξίδευε σήμερα με τους οικείους του στο πλοίο της γραμμής της ΑΝΕΚ από Ηράκλειο για Πειραιά. Ενώ το πλοίο είχε αποπλεύσει το μωρό παρουσίασε πρόβλημα υγείας. Ο γιατρός του πλοίου που το εξέτασε διαπίστωσε ότι το βρέφος αντιμετώπιζε αναπνευστικό πρόβλημα και έκρινε πως έπρεπε άμεσα να νοσηλευθεί σε νοσοκομείο.

Έτσι αφού ακολουθήθηκαν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και ενημερώθηκαν οι αρχές αποφασίστηκε το πλοίο να επιστρέψει στο λιμάνι του Ηρακλείου.  Εκεί περίμενε ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε το μωράκι και το μετέφερε για νοσηλεία στο ΠΑΓΝΗ. Το πλοίο στη συνέχεια απέπλευσε για δεύτερη φορά από το λιμάνι περίπου στις 21.50 για να εκτελέσει το δρομολόγιο προς το λιμάνι του Πειραιά.

Πηγή: lamiareport.gr