15 Απροσδόκητοι Τρόποι Χρήσης της Πλαστικής Μεμβράνης, που ΔΕΝ είχατε ποτέ Φανταστεί! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

15 Απροσδόκητοι Τρόποι Χρήσης της Πλαστικής Μεμβράνης, που ΔΕΝ είχατε ποτέ Φανταστεί!

Φαίνεται πως η πλαστική μεμβράνη δεν έχει εφαρμογές μόνο για το φαγητό, αλλά και πολλές άλλες που μέχρι τώρα δεν είχαμε φανταστεί. Δείτε μερικές από αυτές:

Διατηρήστε φρέσκες τις μπανάνες σας
1
Για να παραμείνουν οι μπανάνες φρέσκες και να μη μαυρίσουν, τυλίξτε τα κοτσάνια τους με πλαστική μεμβράνη.
Μάσκες ομορφιάς
2
Αν κάνετε μάσκες ομορφιάς, ειδικά με θρεπτικά συστατικά, τότε για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα καλύψτε το πρόσωπό σας με πλαστική μεμβράνη.
Ιδανικό για χυμούς
3
Για να μη χύσετε σταγόνα χυμό, ειδικά όταν το προσφέρετε σε μικρά παιδιά, απλά τεντώστε στο χείλος του ποτηριού πλαστική μεμβράνη και βάλτε ένα καλαμάκι.
Έργα τέχνης για παιδιά
4
Ένας εναλλακτικός τρόπος να φτιάξει το παιδί σας κάτι καλλιτεχνικό, χωρίς να λερωθεί. Σε ένα χαρτόνι ρίξτε με χρώματα με μπογιές και από πάνω περάστε πλαστική μεμβράνη και αφήστε το παιδί να πειραματιστεί με τα χρώματα.
Μυγοπαγίδα
5
Για να απαλλαγείτε από ενοχλητικά έντομα στο σπίτι, πάρτε ένα μπολάκι και κόψτε μερικά φρούτα ή βάλτε αποφάγια φρούτων. Τεντώντε στο μπολ πλαστική μεμβράνη και φτιάξτε ένα άνοιγμα με μαχαίρι. Οι μύγες θα δυσκολευτούν να βγουν και θα παγιδευτούν μέσα.
Φρέσκα λουλούδια
6
Πάρτε ένα απορροφητικό χαρτί κουζίνας και μουσκέψτε το σε νερό. Στη συνέχεια, βάλτε το πάνω από ένα κομμάτι πλαστική μεμβράνη και τυλίξτε τα λουλούδια σας. Το μπουκέτο θα παραμείνει φρέσκο για αρκετές ώρες μέχρι να το βάλετε μέσα σε νερό.
Εύκολη μετακόμιση
7

Αν μετακομίζετε, ένας εύκολος τρόπος για να μη πακετάρετε όλα τα πράγματα της κουζίνας, είναι να περιτυλίξετε με πλαστική μεμβράνη.
Ο καλύτερος τρόπος για να μαγειρέψετε αυγό ποσέ
8
Ο πιο απλός τρόπος για να φτιάξετε αυγό ποσέ είναι να βάλετε πλαστική μεμβράνη σε ένα πιατάκι, να το αλείψετε με ελαιόλαδο, να ρίξετε πάνω το αυγό, να κλείσετε σφιχτά τη πλαστικά μεμβράνη και να το ρίξετε σε νερό που βράζει για 3 λεπτά.
Κόλπο για το βάψιμο
9
Αν βάφετε τοίχους, αλλά θέλετε να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα, τότε για να μη στεγνώσει η μπογιά πάνω στο ρολό, απλά τυλίξτε το με πλαστική μεμβράνη. Το ίδιο ισχύει και για τα πινέλα.
Πάντα καθαρό ψυγείο
10
Αν απλώσετε πλαστική μεμβράνη στα ράφια του ψυγείου, τότε κάθε φορά που κάποιο τρόφιμο στάζει ή αφήνει λεκέ, δεν έχετε παρά να αλλάξετε τη μεμβράνη.
Στεγανοποιήστε σαμπουάν και αφροντούς
11
Αν πάτε κάποιο ταξίδι και για να μην έχετε ατυχήματα με σαμπουάν που χύνονται μέσα στη βαλίτσα, απλά αφαιρέστε το καπάκι του μπουκαλιού, τεντώστε πλαστική μεμβράνη και ξανακλείστε το καπάκι. Κατά αυτόν τον τρόπο δεν έχετε να φοβάστε για διαρροές.
Μίνι θερμοκήπιο
12
Για να μεγαλώσουν οποιοιδήποτε σπόροι πιο γρήγορα, τεντώστε πλαστική μεμβράνη στην επιφάνεια της γλάστρας. Θα δημιουργηθούν παρόμοιες συνθήκες με ενός θερμοκηπίου και θα αναπτυχθούν πιο γρήγορα τα φυτά.
Σπιτικά λουκάνικα
13
Μπορείτε να φτιάξετε σπιτικά λουκάνικα, αν πάρετε οποιοδήποτε κιμά και τον τυλίξετε μέσα σε πλαστική μεμβράνη και το μαγειρέψετε πάνω σε ατμό.
Συντηρήστε τη γεύση του κρασιού
14
Αν μέσα στο μπουκάλι έχει μείνει κρασί και θέλετε να το συντηρήσετε, τότε το καλύτερο είναι να το χύσετε μέσα σε μια καράφα, όπου στο άνοιγμά της θα έχετε βάλει πλαστική μεμβράνη. Κλείστε ερμητικά το άνοιγμα μετά και θα έχετε κρασί χωρίς μυρωδιές που αλλοιώνουν τη γεύση του.

Πηγή: fanpage.gr
Via: www.adme.ru