Ζέκα: "Ήταν ένα φανταστικό απόγευμα για μένα" - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Ζέκα: "Ήταν ένα φανταστικό απόγευμα για μένα"

Ο Ζέκα αναδείχθηκε MVP του αγώνα της Κοπεγχάγης και μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για ένα ντεμπούτο καλύτερο απ' ότι είχε και ο ίδιος φανταστεί.
Oνειρεμένο ντεμπούτο για τον Ζέκα με τη φανέλα της Κοπεγχάγης την Κυριακή το απόγευμα καθώς ο διεθνής μέσος όχι μόνο ήταν βασικός και βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα αλλά στη συνέχεια αναδείχθηκε και MVP της αναμέτρησης.
Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού μετά το τέλος του αγώνα έκανε και δηλώσεις με το βραβείο του MVP και τόνισε πως ούτε ο ίδιος φανταζόταν τέτοιο ντεμπούτο. Επίσης στάθηκε στο γκολ που σημείωσε και τι του ζήτησε ο προπονητής του ενώ αναφέρθηκε και στην υποδοχή του κόσμου.
Ο Ζέκα είπε χαρακτηριστικά:
"Είναι εκπληκτικό το συναίσθημα. Στο πρώτο μου παιχνίδι κερδίσαμε στην έδρα μας και πήραμε τους τρεις πόντους ενώ εγώ μπόρεσα να σκοράρω και να βγω MVP του αγώνα. Ήταν ένα φανταστικό απόγευμα και ελπίζω εγώ και η ομάδα να συνεχίσουμε έτσι".
Μπορούσες να φανταστείς καλύτερο ντεμπούτο;
"Όχι νομίζω ότι αυτό ήταν κάτι περισσότερο απ' ότι περίμενα και για αυτό είμαι πολύ χαρούμενος".
Πες μας για το γκολ που σημείωσες;
"Ο προπονητής στα αποδυτήρια μου έδωσε οδηγίες να είμαι δίπλα στον γκολκίπερ στα κόρνερ και είπε ότι ο παίκτης που παίζει εκεί θα μπορούσε να βάλει δυο-τρία γκολ στη σεζόν. Και κερδίσαμε το πρώτο μου ματς με μένα σκόρερ και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό".

Πριν από λίγες μέρες σκόραρες με την Εθνική ομάδα το πρώτο σου γκολ και τώρα γκολ με την Κοπεγχάγη λες να εξελιχθείς σε τοπ σκόρερ; "Το εύχομαι. Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο και δεν μπορεί να συμβαίνει σε κάθε ματς αλλά από τη στιγμή που η ομάδα κερδίζει δεν με ενδιαφέρει αυτό και αν πετυχαίνω εγώ γκολ η όχι. Ο στόχος είναι να κερδίζει η ομάδα και να φτάσουμε στον στόχο μας που είναι το πρωτάθλημα". Επίσης είχες πολλές ενέργειες στο κέντρο, πως θα περιέγραφες την απόδοση σου; "Πάντα είμαι σκληρός με την κριτική στον εαυτό μου και θεωρώ ότι θα μπορούσα να τα πάω καλύτερα. Θα δω πως ήταν το παιχνίδι. Σίγουρα είμαι χαρούμενος για την εμφάνιση μου αλλά πάντα υπάρχει κάτι να γίνει καλύτερο". Πως έζησες την υποδοχή σου από την ομάδα και τον κόσμο; "Είναι κάτι καινούριο για μένα. Ήταν αρκετά όμορφη η ατμόσφαιρα στο σύλλογο, ο κόσμος να τραγουδάει το όνομα μου στο πρώτο παιχνίδι ήταν εκπληκτικό. Θέλω να τους ευχαριστήσω και να τους ζητήσω να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα από τα πρώτα λεπτά". Θα σας δώσει ώθηση η νίκη ενόψει του πρώτου αγώνα του Europa League με την Λοκομοτίβ Μόσχας; "Τώρα θα ξεκουραστούμε. Θα κοιτάξουμε τι κάναμε λάθος σήμερα για να το βελτιώσουμε και θα είναι ένα δύσκολο ματς κόντρα σε έναν καλό αντίπαλο αλλά θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά στο Europa League".