Υψηλός σήμερα (3/9) ο κίνδυνος πυρκαγιάς - 32 πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Υψηλός σήμερα (3/9) ο κίνδυνος πυρκαγιάς - 32 πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο

Υψηλός σήμερα (3/9) ο κίνδυνος πυρκαγιάς - 32 πυρκαγιές το τελευταίο 24ωροΕξακολουθεί να είναι υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς σε πολλές περιοχές της χώρας.
Σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης για σήμερα υπάρχει υψηλός κίνδυνος (δείκτης 3) για τους νομούς Αττικής, Βοιωτίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας, Εύβοιας, Λαρίσης, Μαγνησίας, Καρδίτσας, Κορινθίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας, Χανίων και για τα νησιά Κεφαλονιά, Ζάκυνθο και Κύθηρα.
Εξάλλου, το τελευταίο 24ωρο εκδηλώθηκαν 32 αγροτοδασικές πυρκαγιές, οι περισσότερες εκ των οποίων αντιμετωπίστηκαν άμεσα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.
Χωρίς ενεργό μέτωπο είναι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση προχθές στην περιοχή Παλαιομονάστηρο Ιωαννίνων, όπου επιχειρούν 27 πυροσβέστες με 11 οχήματα, 12 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 1 ιδιωτικό βυτιοφόρο και 3 μηχανήματα.
Παράλληλα, οριοθετημένη είναι η φωτιά που ξέσπασε χθες σε δασική έκταση, στην περιοχή Σκαδό Νάξου. Στο σημείο επιχειρούν 31 πυροσβέστες με 7 οχήματα, 10 άτομα πεζοπόρο και 1 όχημα ΟΤΑ. Ακόμη, υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στο Κοπτερό Ιάσμου στη Ροδόπη, ενώ στη Ζάκυνθο παραμένουν και επιχειρούν 102 πυροσβέστες με 32 οχήματα και 14 άτομα πεζοπόρο τμήμα. newsbomb.gr