Χάσι: Δεν είναι τελικός ο αγώνας με τη Σπόρτινγκ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Χάσι: Δεν είναι τελικός ο αγώνας με τη Σπόρτινγκ

Ο Μπέσνικ Χάσι ούτε που ήθελε να ακούσει για «κρίσιμο αγώνα», «τελικό» και άλλους παρεμφερείς χαρακτηρισμούς, ενόψει της αυριανής πρεμιέρας του Ολυμπιακού στο Champions League με αντίπαλο τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
«Μέχρι τώρα ακούω συνεχώς ότι το ματς αυτό είναι τελικός, σαν να έρχεται το τέλος του κόσμου. Κανείς δεν λέει ότι πρέπει να απολαύσουμε τη συμμετοχή μας στο Champions League και μετά να σκεφτούμε ότι πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Φυσικά θέλουμε να νικήσουμε, είναι το πρώτο παιχνίδι και παίζουμε στην έδρα μας. Δεν είναι όμως τελικός, θα παίξουμε και στη Λισαβόνα με τη Σπόρτινγκ, έχουμε συνολικά άλλα πέντε ματς» υπογράμμισε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Ολυμπιακού.
 
Ο Χάσι επισήμανε ότι το κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές του είναι δεδομένο: «Η ομάδα δεν χρειάζεται κίνητρο γι' αυτό το ματς, οι παίκτες ανυπομονούν γι' αυτό το παιχνίδι. Πρόκειται όμως για το υψηλότερο δυνατό επίπεδο και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, ίσως δεν χρειάζεται τόσο μεγάλο κίνητρο και ενθουσιασμός».
Και πρόσθεσε: «Για τους φιλάθλους, είμαι σίγουρος ότι θα δημιουργήσουν την ατμόσφαιρα που χρειάζεται. Την έχω ζήσει ως προπονητής της Αντερλεχτ, δεν μπορώ να πω ότι τότε φόβισε τους παίκτες μου, αλλά σίγουρα επηρεάζει. Θα είμαστε 12 εναντίον 11 και ελπίζω ότι θα σπάσουμε το σερί των ανεπιτυχών εντός έδρας αποτελεσμάτων στην Ευρώπη».
Για τις σκέψεις του ενόψει του αγώνα ήταν απολύτως... ασαφής: «Είναι διαφορετικό το επίπεδο σε σχέση με το πρωτάθλημα και θα πρέπει να προσαρμοστούμε, αλλά δεν πρόκειται να παίξουμε διαφορετικά. Θα παίξουμε το ποδόσφαιρό μας, αλλά θα αλλάξουμε κάποια πράγματα, γιατί αυτές οι ομάδες εκμεταλλεύονται τους χώρους που θα τους δώσεις. Για το αν η άμυνά μας θα είναι πίσω ή ψηλά, αυτό είναι κάτι που θα το δείτε αύριο στο παιχνίδι».
Καταλήγοντας και αναφερόμενος στην πορτογαλική ομάδα, ο Χάσι τόνισε: «Και οι δύο ομάδες έκαναν προσπάθεια να ενισχυθούν με μεταγραφές, όχι μόνο για το εθνικό πρωτάθλημα αλλά και για την Ευρώπη. Με τους παίκτες που έχει η Σπόρτινγκ, μπορεί να παίξει με διάφορους τρόπους και δεν είναι εύκολο να την αντιμετωπίσεις, αλλά έχουμε κι εμείς τα προσόντα μας και πολλούς ποιοτικούς παίκτες, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Θα πρέπει και οι δύο ομάδες να είναι πολύ συμπαγείς και τη διαφορά μπορεί να την κάνει η ατομική ποιότητα κάποιων παικτών».
Παρών από τους παίκτες του Ολυμπιακού ήταν ο Αλεξί Ρομαό, ο οποίος επισήμανε ότι «η Σπόρτινγκ είναι μία πολύ καλή και τεχνική ομάδα, αλλά κι εμείς από την πλευρά μας ξέρουμε καλά τι πρέπει να κάνουμε αύριο το βράδυ. Δεν υπάρχει τίποτα που να φοβόμαστε, είναι θετικό που παίζουμε στην έδρα μας, ξέρουμε ότι θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας».
Όσο για το μήνυμά του στο φίλαθλο κοινό της ομάδας; «Τους περιμένουμε όλους στο πλευρό μας. Από πέρυσι που ήρθα στον Ολυμπιακό, ήρθα για να μετάσχω στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτός ήταν και ο λόγος που ήθελα να έρθω στον Ολυμπιακό».
Για τη χρησιμοποίησή του σε θέση στόπερ απάντησε ότι «η φυσική μου θέση είναι αμυντικό χαφ, αλλά, από τη στιγμή που με έχετε δει να παίζω ως κεντρικός αμυντικός, αυτό σημαίνει ότι είμαι έτοιμος να παίξω και σε αυτή τη θέση». naftemporiki.gr