ΣΟΚ στο Αγρίνιο: Πυροβόλησε στο πρόσωπο 9χρονο αγοράκι! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΟΚ στο Αγρίνιο: Πυροβόλησε στο πρόσωπο 9χρονο αγοράκι!

ΣΟΚ στο Αγρίνιο: Πυροβόλησε στο πρόσωπο 9χρονο αγοράκι!Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Αγρινίου από την αποκάλυψη του περιστατικού της επίθεσης ενός 43χρονου με αεροβόλο όπλο σε βάρος 9χρονου τον οποίο και τραυμάτισε στο πρόσωπο.
Όπως αναφέρει το patrastimes.gr, o δράστης συνελήφθη, το απόγευμα του Σαββάτου (17/9), στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, και σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και διάπραξη επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε ανήλικο.
Ο 43χρονος φέρεται να πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο από απόσταση τον εννιάχρονο, προκαλώντας του επικίνδυνη σωματική βλάβη στο πρόσωπο.
Το παιδί μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου όπου του αφαιρέθηκε βολίδα αεροβόλου όπλου από το μάγουλο και μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών αποχώρησε.
Για τη διερεύνηση του περιστατικού διενεργήθηκε άμεσα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου έρευνα στην οικία του 43χρονου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα εξής:
  • Μια κυνηγετική καραμπίνα την οποία κατείχε παράνομα,
  • Ένα κυνηγετικό δίκαννο το οποίο κατείχε παράνομα,
  • Ένα πολεμικό τυφέκιο παλαιού τύπου.
aa
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.
Την προανάκριση και τις έρευνες της υπόθεσης, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη, διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου. newsbomb.gr