Σκέψη ακόμη και για διακοπή συμβολαίου για τα… πράσινα νυχτοπερπατήματα - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Σκέψη ακόμη και για διακοπή συμβολαίου για τα… πράσινα νυχτοπερπατήματα

Σκέψη ακόμη και για διακοπή συμβολαίου για τα… πράσινα νυχτοπερπατήματαΑκόμη και με διακοπή συμβολαίου είναι πιθανό να τιμωρηθούν από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Καλάθης, Σίνγκλετον και Γκιστ για τα νυχτοπερπατήματά τους στη Μόσχα. Μεγαλύτερη επιείκεια για Ρίβερς.
Οργή έχουν προκαλέσει στις τάξεις του Παναθηναϊκού τα νυχτοπερπατήματα τεσσάρων παικτών μεταξύ των δύο διαδοχικών φιλικών με Χίμκι και Νταρουσάφακα στη Μόσχα. Όπως έγινε χθες γνωστό, οι Νικ Καλάθης, Κρις Σίνγκλετον, Τζέιμς Γκιστ και Κέι Σι Ρίβερς με αφορμή ότι δεν τους άρεσε το φαγητό στο ξενοδοχείο πήραν άδεια να δειπνήσουν εκτός, αλλά επέστρεψαν στις τρεις τα ξημερώματα δημιουργώντας έντονη δυσαρέσκεια στον Τσάβι Πασκουάλ και όχι μόνο.

Η διοίκηση της ΚΑΕ είναι έντονα δυσαρεστημένη με την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά των τεσσάρων παικτών, ειδικά με τους τρεις πρώτους, καθώς είναι υπότροποι για αντίστοιχα παραπτώματα κατά το πρόσφατο παρελθόν, ενώ αντίθετα για τον Ρίβερς ήταν το πρώτο του κρούσμα. Πέρα από την απαραίτητη κατσάδα του Πασκουάλ, το θέμα έχει παραπεμφθεί ήδη στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και σύμφωνα με την «Πράσινη» του Σαββάτου «… δεν αποκλείεται να δρομολογηθεί βαρύτατη τιμωρία, που μπορεί να φτάσει μέχρι και στη διαδικασία διακοπής συμβολαίου για τους Καλάθη, Σίνγκλετον και Γκιστ, οι οποίοι εξακολουθούν να κινούνται εκτός κανονισμών, ενώ για τον Ρίβερς το πιθανότερο είναι να επιβληθεί βαρύτατο πρόστιμο, καθώς δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα στο παρελθόν της θητείας του με την πράσινη φανέλα».

Υπενθυμίζεται πως χθες βράδυ, λίγη ώρα μετά την αποκάλυψη των νυχτοπερπατημάτων των τεσσάρων παικτών, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω Instagram ανήρτησε μία φωτογραφία στην οποία είχε ένα «Χ» στο πούλμαν και ένα ποδήλατο. Δεν ξέρουμε αν στο μέλλον σε ανάλογη περίπτωση οι «παραβάτες» θα κληθούν να επιστρέψουν στην Αθήνα με ποδήλατο, αλλά η κίνηση αυτή είναι ενδεικτική της οργής του για όσα συνέβησαν. sport-fm.gr