Πήδηξε στο… κενό: Επιχείρηση απόδρασης Γεωργιανού ισοβίτη από τις Φυλακές της Κέρκυρας - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Πήδηξε στο… κενό: Επιχείρηση απόδρασης Γεωργιανού ισοβίτη από τις Φυλακές της Κέρκυρας

Εξαρθρώθηκε συμμορία διακίνησης ναρκωτικών Corfupost.gr - Ειδήσεις από την Κέρκυρα 5Εντοπίστηκε αμέσως λόγω του τραυματισμού του και νοσηλεύεται με κατάγματα στα πόδια.
Επιχείρηση απόδρασης από τις φυλακές της Κέρκυρας σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες έως τώρα συνθήκες, ένας κρατούμενος επιχείρησε και τελικά τα κατάφερε (αρχικώς) να δραπετεύσει από το σωφρονιστικό ίδρυμα.
Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα όταν ο 32χρονος, Γεωργιανός υπήκοος ισοβίτης ο οποίος είχε μόλις πρόσφατα μεταφερθεί και εξέτιε την ποινή του στις φυλακές της Κέρκυρας, πήδηξε στην κυριολεξία από την περίφραξη των φυλακών με σκοπό να αποδράσει.
Εξαρθρώθηκε συμμορία διακίνησης ναρκωτικών Corfupost.gr - Ειδήσεις από την Κέρκυρα 1Από την πτώση όμως, τραυματίστηκε σοβαρά στα κάτω άκρα του με αποτέλεσμα να μην καταφέρει παρά να απομακρυνθεί μόλις λίγα μέτρα από το σωφρονιστικό κατάστημα.
Άμεσα, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον μετέφεραν αρχικώς στην Αστυνομική Διεύθυνση και στην συνέχεια, με ασθενοφόρο και την συνοδεία τριών περιπολικών, στο Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται με κατάγματα στα κάτω άκρα. corfupost.gr