Ο ανήλικος γιος της «πέθανε» για 20 ολόκληρα λεπτά, τότε ξυπνάει ξαφνικά και λέει στη μητέρα του ότι συνάντησε τον Ιησού. - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Ο ανήλικος γιος της «πέθανε» για 20 ολόκληρα λεπτά, τότε ξυπνάει ξαφνικά και λέει στη μητέρα του ότι συνάντησε τον Ιησού.

Ο ανήλικος γιος της «πέθανε» για 20 ολόκληρα λεπτά, τότε ξυπνάει ξαφνικά και λέει στη μητέρα του ότι συνάντησε τον Ιησού.Μια ιστορία για τη δύναμη της πίστης!
Όταν ο Zack Clements από το Μπράουνγουντ του Τέξας ήταν 17, κατέρρευσε στο μάθημα της γυμναστικής και έπαθε καρδιακή ανακοπή.
Σε μια στιγμή, ο έφηβος από εκεί που ήταν ένας ενεργός, υγιής και φυσιολογικός αθλητής στην Ακαδημία Victory Life βρέθηκε νεκρός στο έδαφος.
Για 20 λεπτά, ο Zack δεν είχε σφυγμό και ήταν “νόμιμα” νεκρός.
Αλλά τότε συνέβη κάτι που πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν ακόμα να εξηγήσουν ιατρικά ή επιστημονικά.
Ο παλμός του Zack ξαφνικά επέστρεψε στον κανονικό του ρυθμό και αυτός αναβίωσε. Τρεις μέρες αργότερα, ξύπνησε στο Ιατρικό Κέντρο Παίδων στο Fort Worth, και ευτυχώς δεν είχε άσχημες συνέπειες η τρομακτική του δοκιμασία.
Μπορεί αυτό το περιστατικό να μη φαίνεται απίστευτο, όμως, αυτό που είπε ο έφηβος όταν ξύπνησε τρεις ημέρες αργότερα στο νοσοκομείο είναι που έκανε την ιστορία του να γίνει viral.
Οι γονείς του, Billy και Theresa, ήταν τόσο έκπληκτοι από την εξήγηση του γιου τους που τον βιντεοσκόπησαν να εξιστορεί τι είδε κατά τη διάρκεια αυτών των 20 λεπτών που ήταν χωρίς παλμό.
Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να ακούσετε τον Zack να λέει αυτό που είδε.

Καθώς έτρεχε στο μάθημα της γυμναστικής, ο νεαρός σωριάστηκε στο έδαφος, χωρίς κάποιον προφανή λόγο.
Έπαθε ανακοπή καρδιάς και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Οι γιατροί στο ασθενοφόρο του έκαναν θωρακικές συμπιέσεις για να τον επαναφέρουν στη ζωή.
Τελικά, οι γιατροί στο νοσοκομείο κατάφεραν το ακατόρθωτο. Κατάφεραν να του δώσουν παλμό και ο νεαρός συνήλθε λίγες μέρες αργότερα. Αλλά το πιο τρομακτικό απ’ όλα είναι αυτό που είπε ότι είδε όταν είχε πεθάνει.
“Είδα τον Ιησού. Είδα έναν άντρα με μακριά μαλλιά και μούσια, κατάλαβα αμέσως πως αυτός ήταν ο Ιησούς. Τον πλησίασα κι εκείνος έβαλε τα χέρια του στους ώμους του και μου είπε “όλα θα πάνε καλά, μην ανησυχείς”. Άκουγα τους αγγέλους να τραγουδούν. Αυτό που ένιωθα ήταν γαλήνη.”
Για τους γιατρούς μπορεί αυτό να αποτελεί ένα ιατρικό μυστήριο αλλά την οικογένεια δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή ήταν μια θεϊκή παρέμβαση, ένα θαύμα.
“Είμαι ευγνώμων που αποφάσισε να μου δώσει πίσω το παιδί μου,” λέει η μητέρα του.