Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα λόγω του Ημιμαραθωνίου - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα λόγω του Ημιμαραθωνίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα λόγω του ΗμιμαραθωνίουΤαλαιπωρία περιμένει σήμερα, Κυριακή, τους οδηγούς που θα επιλέξουν να περάσουν από δρόμους που θα περάσει και ο 3ος Ημιμαραθώνιος με την επωνυμία «Στα Ίχνη της Ιεράς Οδού».
Τμήματα πολυσύχναστων δρόμων θα κλείνουν σήμερα σταδιακά.
Έτσι, σύμφωνα με την τροχαία, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν τεθεί ήδη σε ισχύ από τις 08:00 το πρωί έως και τις 12:00 το μεσημέρι, στην Ν.Ε.Ο Αθηνών-Κορίνθου, στην Πειραιώς και στην Ιερά Οδό.
Οι ρυθμίσεις ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Λωρίδα Εκτάκτου Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) και στο έρεισμα της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, από την οδό Μυστρά έως την 15,6 χ/θ διασταύρωση Διυλιστηρίων, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο. Στη βοηθητική λωρίδα της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου από την 15,6 χ/θ, (διασταύρωση Διυλιστηρίων), έως την 20 χ/θ, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.
Επιπλέον, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Πειραιώς, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ηρακλειδών και Θερμοπυλών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο και στην Ιερά Οδό σε όλο το μήκος της, ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λ. Κηφισού και στις καθέτους της μέχρι την πρώτη παράλληλο.

Λίγα λόγια για τον Ημιμαραθώνιο

Κατά την αρχαιότητα την 15η ημέρα του μήνα Βοηδρομίωνα (ξεκινούσε στις 23 Αύγουστου) τελούνταν η Πομπή των Ελευσίνιων Μυστηρίων η οποία εκκινούσε από την Αγορά της Αθήνας και τερμάτιζε στο χώρο τέλεσης των Μυστηρίων.
Ο Δήμος Ελευσίνας, η Περιφέρεια Αττικής , η Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής και η Περιφερειακή Ενότητα Δυτικού Τομέα Αθηνών, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του φεστιβάλ «Αισχύλεια 2017», σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στον 3ο ημιμαραθώνιο αγώνα δρόμου «Στα Ίχνη της Ιεράς Οδού», καθώς και στον παράλληλο αγώνα 5 χιλιομέτρων (σε διαδρομή εντός της πόλης της Ελευσίνας), την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017, τους οποίους συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ελευσίνας (ΣΔΥΕ), σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Άθλησης και Νεολαίας  Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), η Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού Υπεραποστάσεων (Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.-Υ) καθώς και οι δήμοι Αιγάλεω, Χαϊδαρίου και Ασπροπύργου.
Ο Ημιμαραθώνιος δρόμος τελεί υπό την έγκριση του ΣΕΓΑΣ.