Η μητέρα της τους εγκατέλειψε όταν ήταν 1 μηνών. τότε ο μπαμπάς της, της γράφει αυτό στο Facebook! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Η μητέρα της τους εγκατέλειψε όταν ήταν 1 μηνών. τότε ο μπαμπάς της, της γράφει αυτό στο Facebook!

Τον Ιανουάριο του 2015 ο Richard Johnson έγινε για πρώτη φορά πατέρας.

Η μητέρα της τους εγκατέλειψε όταν ήταν 1 μηνών. τότε ο μπαμπάς της, της γράφει αυτό στο Facebook!Μέσα σε ένα μήνα η γυναίκα του τον εγκατέλειψε, παίρνοντας μαζί της την κόρη τους Persephone.

Πολύ σύντομα, όμως, άλλαξε γνώμη και τηλεφώνησε στον Richard, απειλώντας τον, ότι θα δώσει την κόρη τους για υιοθεσία, αν δεν πάει να την πάρει. Ο νεαρός δεν έχασε χρόνο και πήγε αμέσως να πάρει την κόρη του από την Καλιφόρνια, όπου είχε καταφύγει η μητέρα της.

Μετά την αναπάντεχη φυγή της μητέρας, που ο Richard πιστεύει ότι οφείλεται στην επιλόχειος κατάθλιψη, ο νεαρός αισθανόταν χαμένος. Συνειδητοποίησε πόσο απροετοίμαστος ήταν για να μεγαλώσει ένα παιδί. Έτσι, λοιπόν, μόνος και απελπισμένος ο Richard βρήκε ένα γκρουπ στο Facebook, που λεγόταν “Η ζωή του Πατέρα”, το οποίο έδειχνε ότι υπήρχαν και άλλοι μπαμπάδες σαν τον Richard και πως μπορούν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

Ο Richard έκανε στροφή 180 μοιρών, για να σώσει την ζωή της κόρης του. Πρόσφατα, μοιράστηκε την ιστορία του στο γκρουπ “Η ζωή του πατέρα” και έγινε αμέσως viral, εμπνέοντας χιλιάδες ανθρώπους ανά τον κόσμο.

“Ζωή του πατέρα,

Το όνομα μου είναι Richard Johnson και είμαι ο περήφανος πατέρας της μικρής Persephone. Η μητέρα της μας εγκατέλειψε περίπου ένα μήνα μετά την γέννηση της μικρής. Ακόμα δεν ξέρω τον λόγο, αλλά υποψιάζομαι, ότι η επιλόχειος κατάθλιψη παίζει σημαντικό ρόλο. Τον πρώτο καιρό, που ήμουν μόνος μου με το μωρό έπεσα κατά τύχη πάνω στην σελίδα σας. Γενικά, ήμουν πολύ αγχωμένος και τρομαγμένος στην ιδέα, ότι θα γίνω πατέρας και τώρα μάλιστα που είμαι ένας πατέρας που μεγαλώνει μόνος του την κόρη του, σημαίνει, ότι έχω δυο ρόλους να εκπληρώσω. Δεν ήμουν σίγουρος, ότι θα τα κατάφερνα.
Έχω διαβάσει όλα τα βιβλία που κυκλοφορούν για τους νέους γονείς και έχω δει άπειρα βίντεο στο Youtube για το πως να χτενίζω τα μαλλιά της κόρης μου ή πως να βάφω τα νύχια της, ακόμα και πως να αντιμετωπίζω κοινά γονεϊκά προβλήματα. Μετά, είδα πιο προσεκτικά την σελίδα σας και ανακάλυψα, ότι υπάρχουν και άλλοι μπαμπάδες, που αντιμετωπίζουν την ίδια κατάσταση με εμένα.

Μέσω της σελίδας άρχισε και πάλι να αναπτερώνεται το ηθικό μου και πραγματικά με βοήθησε να ξεπεράσω τα εμπόδια και να αντεπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου.

Η κόρη μου και εγώ είμαστε πολύ χαρούμενοι τώρα και μεγαλώνουμε μαζί μέρα με την μέρα. Είναι 10 μηνών και τώρα οι φίλοι μου ζητούν συνεχώς συμβουλές για τα παιδιά τους από μένα. Η κόρη μου και εγώ έχουμε καταφέρει πολλά μέχρι τώρα και σίγουρα ένα κομμάτι οφείλεται σε αυτή την σελίδα και στους ανθρώπους που συμμετέχουν. Για τον λόγο αυτό, η κόρη μου και εγώ θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε. Με εκτίμηση, Richard & Persephone Johnson”