Η Lamborghini θέλησε να περάσει στη στροφή την Apple αλλά… έκαστος στο είδος του - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Η Lamborghini θέλησε να περάσει στη στροφή την Apple αλλά… έκαστος στο είδος του

Η Lamborghini θέλησε να περάσει στη στροφή την Apple αλλά… έκαστος στο είδος τουΠως θα σας φαινόταν αν η Apple επιχειρούσε να κυκλοφορήσει ένα… κλασάτο και εξαιρετικά γρήγορο αυτοκίνητο; Τι πιθανότητες είχε να το πετύχει; Αυτό προσπάθησε να κάνει η  Lamborghini αλλά στο… αντίστροφό του.

Το αποτέλεσμα, ωστόσο, μάλλον αφήνει εκτεθειμένους όσους το σκέφτηκαν. Η ιταλική φίρμα Tonino Lamborghini, η εταιρεία, δηλαδή, που κατασκευάζει lifestyle καθημερινά είδη χρησιμοποιώντας ένα εξαιρετικό brand, ζήλεψε τη δόξα της Apple και επιχείρησε να βγάλει το αντίπαλο δέος του νέου iPhone X.

Σε ότι αφορά τα χαρακτηριστικά του Lamborghini Alpha One ενσωματώνει μια οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης WQHD, έναν επεξεργαστή snapdragon 820, 20 megapixel κάμερα, αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος και 4GB RAM. Φέρει το σήμα της Lamborghini, ότι με το άνοιγμα του κινητού «παίζει» σε υψηλές στροφές ο χαρακτηριστικός ήχος των μοντέλων της μάρκας και ότι κατασκευάζεται από premium υλικά, όπως δέρμα, μέταλλο και ανθρακονήματα

Με λίγα λόγια αν οποιαδήποτε κοινή εταιρεία είχε επιχειρήσει να κατασκευάσει ένα ολόιδιο κινητό, δεν θα ξεπερνούσε τα 350 με 400 ευρώ σε κόστος.

Εδώ, όμως έχουμε να κάνουμε με Lamborghini και αυτό ακριβώς θα πληρώσει όποιος επιλέξει αυτό και όχι το νέο iPhone X που κοστίζει περίπου 1000 ευρώ.  Το Lamborghini Alpha One κοστίζει 2.100 ευρώ και στην τιμή δεν περιλαμβάνονται ούτε τα ακουστικά αλλά ούτε καν ο φορτιστής!

newsbeast.gr