Huawei Mate 10: Αποκαλύπτεται σε νέα συλλογή από renders [Video + Pics] - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Huawei Mate 10: Αποκαλύπτεται σε νέα συλλογή από renders [Video + Pics]

Σε κάτι περισσότερο από ένα μήνα θα αποκαλυφθεί επίσημα η νέα σειρά Huawei Mate 10, αλλά ήδη γνωρίζουμε ότι θα διαθέτει bezel-less οθόνη και τον επεξεργαστή Kirin 970 που παρουσιάστηκε πρόσφατα στην IFA 2017. Τώρα, ήρθε η ώρα να δούμε μερικά renders για ένα από τα μοντέλα της σειράς, όπως τα διέρρευσε ο (συνήθως) έγκριτος Onleaks στο twitter.


Από τις εικόνες διακρίνουμε το τετραγωνισμένο μεταλλικό περίγραμμα, τις στρογγυλεμένες γωνίες στο πίσω μέρος (πιθανότατα έχει τοποθετηθεί γυαλί), το module της διπλής κάμερας, την υποδοχή USB Type-C στο κάτω μέρος και την υποδοχή 3.5mm στο επάνω μέρος. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πρόσοψη, κάτι που σίγουρα δεν περιμέναμε να δούμε σε συσκευή με τόσο μεγάλη οθόνη (5.9”).

Επαναλαμβάνουμε ότι πρόκειται για renders, άρα υπάρχει περιθώριο διαφοροποιήσεων μέχρι το τελικό προϊόν που θα δούμε στις 16 Οκτωβρίου.