Γιαννακόπουλος: "Μετά τα 20 χρειάζονται άλλα 60 για να ξεχρεώσεις" - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Γιαννακόπουλος: "Μετά τα 20 χρειάζονται άλλα 60 για να ξεχρεώσεις"

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνέχισε και τα ξημερώματα να "χτυπάει" μέσω instagram καθώς έγραψε συνολικά για τα χρήματα που χρειάζονται ενώ απάντησε και για τα χρέη της πολυμετοχικότητας. (PICS)

O Δημήτρης Γιαννακόπουλος αντιλήφθηκε φυσικά και ο ίδιος τον χαμό που έγινε με το ποστάρισμα που έκανε το βράδυ της Πέμπτης αλλά δεν σταμάτησε εκεί.


Συνέχισε και τα ξημερώματα να "χτυπάει" μέσω instagram είτε γράφοντας κάτι καινούριο είτε απαντώντας σε σχετικά ερωτήματα φίλων του Παναθηναϊκού.


Αρχικά ο Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε γύρω από τα χρήματα που θα χρειαστούν σημειώνοντας πως το μόνο ρεαλιστικό σχέδιο είναι η Παναθηναϊκή πολιτεία γράφοντας:

"Μετά τα 20 που θα βάλει ο Αλαφούζ χρειάζονται άλλα 60 απλά για να ξεχρεώσεις... δεν θες μίνιμουμ 50 για πρωταθλητισμό δυο χρόνια μπας και μπεις Champions League... Δεν συζητάω καν για τα δεκάδες, μην σου πω 100+ ώστε να υλοποιηθεί η Παναθηναϊκή πολιτεία... Το μόνο ρεαλιστικό σχέδιο για έναν βιώσιμο και ανεξάρτητο Παναθηναϊκό"

Εν συνεχεία απάντησε σε φίλο του τριφυλλιού που του έγραψε για τα χρέη της πολυμετοχικότητας και αν δεν τα γνώριζε εδώ και τρεις μήνες.
Χαρακτηριστικά του έγραψε: "Όταν τα λέγατε επί τρεις μήνες δεν ήξερες τα χρέη της πολυμετοχικότητας?? Τώρα ξαφνικά θυμήθηκες τον Πατέρα?? Τις ευθύνες για τότε να τις ζητήσεις από τον φίλο σου τον σοφέρ που είχε την πλειοψηφία... ήρωες είμαστε όλοι εμείς που σας ανεχόμαστε".
Για να του απαντήσει ο Γιαννακόπουλος: "Και ζήταγα να πληρωθούν έστω και από Αλαφούζου, εξυπνάκια".