Δολοφονία οδηγού ταξί στη Δραπετσώνα: Τα δύο σενάρια που ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Δολοφονία οδηγού ταξί στη Δραπετσώνα: Τα δύο σενάρια που ερευνά η ΕΛ.ΑΣ.

Στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στην ταυτότητα το δράστη της δολοφονίας του 60χρονου οδηγού ταξί, δακτυλικά αποτυπώματα ή ακόμα και DNA στο εσωτερικό του οχήματος, αναζητούν οι αστυνομικοί των Εκληματολογικών Ερευνών της Ασφάλειας.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI
Ο 60χρονος, πατέρας δύο παιδιών από τον Περισσό, τραυματίστηκε θανάσιμα από αιχμηρό αντικείμενο τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης στο νέο μώλο Δραπετσώνας έπειτα από διαπληκτισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης της δολοφονίας δεν αποκλείεται να είχε επιβιβαστεί στο ταξί ως πελάτης, καθώς, αφού αφαίρεσε από το θύμα προσωπικά αντικείμενα, άρπαξε το όχημα και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Λίγες ώρες αργότερα, οδηγός ταξί εντόπισε το όχημα του θύματος κοντά στη σχολή λιμενοφυλάκων στην Καλλίπολη του Πειραιά και ειδοποίησε τις αρχές οι οποίες πλέον προσπαθούν να εντοπίσουν σε αυτό οποιοδήποτε στοιχείο που θα τους οδηγήσει στον δράστη.

Πάντως, στελέχη της Ασφάλειας εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι πιθανόν ο δράστης να οδήγησε στο μώλο της Δραπετσώνας τον άτυχο οδηγό με σκοπό να τον ληστέψει και όταν τελικά αυτός αντέδρασε τον μαχαίρωσε και στη συνέχεια πήρε το ταξί και εξαφανίστηκε. Ωστόσο δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο, ο δράστης να ήταν γνωστός του θύματος καθώς προηγουμένως οι δράστης και θύμα διαπληκτίστηκαν, σύμφωνα με μαρτυρίες.

Όπως είχε γίνει γνωστό μέλος του πληρώματος φορτηγού πλοίου που ελλιμενίζεται στη Δραπετσώνα έγινε μάρτυρας του αιματηρού επεισοδίου και του διαπληκτισμού που προηγήθηκε και ενημέρωσε τις αρχές.

Τον οδηγό ταξί αναγνώρισε τελικά η σύζυγός του. Σήμερα θα γίνει η νεκροψία-νεκροτομή γίνει στη σορό του θύματος από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά. iefimerida.gr