ΚΕΡΚΥΡΑ: Εντυπωσιακή η πρώτη ημέρα του Corfu Beer Festival (Photos & Video) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΕΡΚΥΡΑ: Εντυπωσιακή η πρώτη ημέρα του Corfu Beer Festival (Photos & Video)

Φωτογραφία του χρήστη Symvolinews.ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε γιορταστική ατμόσφαιρα, ξεκίνησε χθες το φεστιβάλ μπύρας που διοργανώνει για 5η χρονιά η Corfu Beer και θα διαρκέσει μέχρι τη 1η του Οκτώβρη.
Πρόκειται για ένα φεστιβάλ πολιτισμού και γαστρονομίας που κάθε χρόνο διοργανώνεται με τη συνεισφορά μίας ξένης χώρας. Φέτος η Κέρκυρα «συναντά» την Τσεχία.

Την έναρξη της εκδήλωσης πλαισίωσε το Σύνολο Κρουστών Παλαιάς Φιλαρμονικής. Στη συνέχεια εμφανίστηκε το Χορευτικό της Πολιτιστικής πρωτοβουλίας Αρίλλα όπως και Τσέχικα μουσικά και χορευτικά συγκροτήματα, ενώ η βραδιά έκλεισε με τους δημοφιλείς Onirama. 
Ήδη από την πρώτη μέρα το φεστιβάλ προσέλκυσε πολλούς λάτρεις της μπύρας, έλληνες και ξένους, που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν κερκυραϊκές και τσέχικες μπύρες και εδέσματα. Μεγάλη συμβολή είχαν οι τοπικές επιχειρήσεις οι οποίες, με τα περίπτερα τους διαμόρφωσαν ένα φιλόξενο περιβάλλον που πλαισίωνε το κεντρικό χώρο οπού πραγματοποιούταν οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ. 
Κείμενο enimerosi.com
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο απο την κάμερα του Symvolinews.gr