Μαμά παίρνει μια γρήγορη απόφαση «να δώσει τη ζωή της» και να σώσει τον αγέννητο γιο της στην καισαρική! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Μαμά παίρνει μια γρήγορη απόφαση «να δώσει τη ζωή της» και να σώσει τον αγέννητο γιο της στην καισαρική!

Μαμά παίρνει μια γρήγορη απόφαση «να δώσει τη ζωή της» και να σώσει τον αγέννητο γιο της στην καισαρική!Υποτίθεται ότι η καισαρική τομή είναι μια διαδικασία «ρουτίνας». Αλλά της Krisa Bugal δεν ήταν ρουτίνα. Η Krisa από το Κολοράντο, είχε μια εμβολή αμνιακού υγρού, μια σπάνια πάθηση που επηρεάζει μόνο έναν στους 100.000 τοκετούς.
Τα υγρά που συνήθως περιβάλλουν το μωρό μπαίνουν στην κυκλοφορία του αίματος της μητέρας και όλα τα όργανά της κλείνουν, δεν υπάρχει τρόπος να το σταματήσουν, και πολλές μητέρες δεν επιβιώνουν. 
Η Krisa έκανε την υπέρτατη θυσία και επέλεξε να τεθεί υπό αναισθησία, και ο γιος της Declan γεννήθηκε. Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για περισσότερες πληροφορίες και ακούστε κάποια σοφά λόγια από τον σύζυγό της Krisa τον Wes.Η Krisa έπρεπε να επιλέξει ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει. Αν επέλεγε να γίνει η καισαρική τομή ξύπνια, εκείνη θα επιβίωνε, ενώ ο γιος της όχι. Αλλά, αν επέτρεπε στους γιατρούς να εκτελέσουν την καισαρική τομή, ενώ ήταν υπό αναισθησία εκείνη δεν θα τα κατάφερνε αλλά το μωρό της θα ζούσε.
Δείτε το βίντεο:
Ενώ ο γιος της δεν θα την νιώσει ποτέ σωματικά, εκείνος και ολόκληρη η οικογένειά του θα την θυμούνται σίγουρα ως ήρωα, ο οποίος είναι και θα παραμείνει. Αυτή είναι η δύναμη και η αγάπη μιας μητέρας.