Αυτό είναι το ποσό της μεταγραφής του Ρέτσου - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Αυτό είναι το ποσό της μεταγραφής του Ρέτσου

post-feature-imageΟ Έλληνας αμυντικός από το βράδυ της Δευτέρας θα γυρίσει σελίδα στην καριέρα του και θα μετακομίσει στη Γερμανία για λογαριασμό της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Ο 19χρονος πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έγινε για κάποιες ώρες η ακριβότερη μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή στην ιστορία (μετά τον ξεπέρασε ο Μήτρογλου που υπέγραψε στη Μαρσέιγ) και πλέον το μέλλον του είναι στην Μπουντεσλίγκα, με τη φανέλα των «ασπιρίνων».

Σε σημερινό του δημοσίευμα το «ΦΩΣ» αποκαλύπτει το συνολικό ποσό που δαπάνησε η γερμανική ομάδα, το οποίο φτάνει τα 30 εκατ. ευρώ.

Ο Ολυμπιακός πήρε 22 εκατομμύρια (20 καθαρά και 2 ως μπόνους) ενώ διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 20%. Όσον αφορά τον ποδοσφαιριστή; Ο Ρέτσος έχει υπογράψει συμβόλαιο που θα του αποφέρει 1 εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο, ενώ αν πετύχει και τους στόχους που έχουν τεθεί από τον σύλλογο, αυτό ανεβαίνει στα 1.350.000, κάτι που σημαίνει ότι σε βάθος πενταετίας ίσως πάρει και 6.5 εκατ. ευρώ.

Αν υπολογίσουμε και τα χρήματα που πήραν οι μάνατζερ που ενεπλάκησαν στην μεταγραφή, τότε το ποσό ξεπερνάει ατ 30 εκατ. ευρώ, για ένα παιδί 19 χρονλων που έχει αποδείξει ότι μέσα στο γήπεδο είναι άντρας.

Πηγή: onsports.gr