Ραγίζεις καρδιές το μήνυμα του Υπάτιου Πατμάνογλου για τη σύζυγό του θύμα της πόρσε - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Ραγίζεις καρδιές το μήνυμα του Υπάτιου Πατμάνογλου για τη σύζυγό του θύμα της πόρσε

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις φρικτές εικόνες του τραγικού δυστυχήματος με την πόρσε στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, που κόστισε τη ζωή σε μία γυναίκα, ένα μικρό παιδάκι και τους δύο νεαρούς της πόρσε.

Ραγίζει  καρδιές  η ανάρτηση του Υπάτιου Πατμάνογλου, του άνδρα που τον περασμένο Φεβρουάριο έχασε μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα τη σύζυγο και τον 3χρονο γιο του στο τραγικό δυστύχημα με την Πόρσε, στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας.

Σήμερα, σχεδόν επτά μήνες μετά το μοιραίο τροχαίο, ο τραγικός πατέρας έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, με αφορμή τα γενέθλια της αδικοχαμένης συζύγου του.

"Αγαπημένη μου Λία, σαν σήμερα γεννήθηκες μωρό μου... Τι να ευχηθώ αν με ακούς δεν ξέρω... ξέρω μόνο πως δυστυχώς πρέπει να συνεχίσω τη ζωή μου χωρίς εσάς... Σας αγάπησα όσο τίποτα στον κόσμο και δεν θα σας ξεχάσω ΠΟΤΕ...", έγραψε χαρακτηριστικά ο Υπάτιος Πατμάνογλου, αναρτώντας μία φωτογραφία της συζύγου και του γιου του.

Δείτε την ανάρτηση: