Μόλις δείτε τον άντρα της και τι της κάνει, θα σας ανέβει το αίμα στο κεφάλι! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Μόλις δείτε τον άντρα της και τι της κάνει, θα σας ανέβει το αίμα στο κεφάλι!

post-feature-imageΗ Patty Sanchez είχε ενθουσιαστεί. Μόλις είχε μπει σε καινούργια σχέση με έναν απίστευτο άντρα και το μέλλον φαινόταν να διαγράφεται λαμπρό! Την αγαπούσε πολύ – αλλά είχε ένα παράξενο πάθος. Λάτρευε να την βλέπει να τρώει. Εκτός από αυτό, ήθελε να τη βλέπει να τρώει συνέχεια.

Έπαιρνε συνεχώς βάρος. Αυτός ο τύπος ανθρώπου ονομάζεται «ταϊστής». Αρχικά ήταν ακίνδυνος. Η Patty ήταν δυνατή και ακόμα χαρούμενη. Μπορούσε να κινηθεί και να βγει από το σπίτι. Τα χειρότερα όμως δεν είχαν έρθει ακόμα.
Την πίεζε να τρώει συνεχώς, επειδή την αγαπούσε. Αλλά εκείνη άρχισε να συνειδητοποιεί ότι καταστρέφει το σώμα της. Συνέχιζε να παίρνει βάρος για να τον ευχαριστήσει. Αλλά αυτό οδήγησε στο να πάθει κατάθλιψη και να έχει προβλήματα υγείας. Δεν ήθελε να πιστέψει αυτό  που της συνέβαινε.
Ο άντρας της είχε πετύχει το σκοπό του, αφού την ανάγκαζε να καταναλώνει περίπου 13,000 θερμίδες τη μέρα, ενώ τα φυσιολογικό είναι στις 2,000. Το πρωινό της: ψωμί, λουκάνικα, ζαμπόν, φασόλια, χυμός πορτοκάλι.

Τουλάχιστον 4 αυγά, βούτυρο, τυρί και μαρμελάδα. Όλα αυτά σε ένα γεύμα. Τελικά ζύγιζε 330 κιλά και είχε εξαρτηθεί από το φαγητό. Αλλά και πάλι δεν ήταν αρκετό.
Σύντομα δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει μόνη της. Κάθε βήμα ήταν δύσκολο. Πονούσε ακόμα και καθιστή, λόγω του βάρους της. Σπάνια έβγαινε έξω και η μόνη της ευχαρίστηση ήταν το φαγητό.
Δεν μπορούσε να ζει άλλο έτσι, ήθελε μια αλλαγή. Χώρισε τη σχέση της και ξεκίνησε από την αρχή, τρώγοντας κανονικά. Φρούτα και λαχανικά αντικατέστησαν τα λιπαρά και τα γλυκά. Ήταν δύσκολο, αλλά συνέχισε αποφασισμένη και ήδη έχει δει μεγάλη αλλαγή.
Βήμα – βήμα, κερδίζει πίσω τη ζωή της. Ξεκίνησε να περπατάει ξανά και ήδη έχει χάσει 120 κιλά. Ξέρει ότι έχει πολύ δρόμο ακόμα, αλλά αξίζει. Λέει στις γυναίκες: » Φροντίστε τον εαυτό σας, είναι πολύ σημαντικό. Δεν ήμουν ανεξάρτητη. Παραλίγο να πεθάνω»
Πηγή: fanpage.gr