«Στα όριά του να φύγει από ό,τι έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό ο Γιαννακόπουλος» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

«Στα όριά του να φύγει από ό,τι έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό ο Γιαννακόπουλος»

«Στα όριά του να φύγει από ό,τι έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό ο Γιαννακόπουλος»Δημοσίευμα της «Πράσινης» αναφέρει πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει φτάσει στα όριά του με κάποιες επικρίσεις και σχόλια οπαδών και σκέφτεται ακόμη και να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό.
Ένα μείζον ζήτημα ανακύπτει στον Παναθηναϊκό, αφού σύμφωνα με την «Πράσινη» (σ.σ. εφημερίδα συμφερόντων του Δημήτρη Γιαννακόπουλου) ο ηγέτης της ΚΑΕ είναι εξοργισμένος με τη στάση κάποιων οπαδών και έχει φτάσει σε σημείο ακόμη και να σκέφτεται την αποχώρησή του από το σύλλογο. 

«Ο βρώμικος πόλεμος από τα… ορφανά της Θύρας 13 και κάποια επικριτικά σχόλια στα social media έχουν φτάσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο όριο να φύγει από ό,τι έχει να κάνει με το σύλλογο», αναφέρεται στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, που θέτει το ερώτημα «Αυτοί ή ο ΠΑΟ; Ήρθε η ώρα της κρίσης. Ας… γνωριστούμε και ας αναλάβουν οι παλιοί της Θύρας 13 την ιστορική ευθύνη τους απέναντι στους ελάχιστους που βεβηλώνουν καθημερινά πρόσωπα και καταστάσεις που είναι ιερά για το σύλλογο». 

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ φέρεται εξοργισμένος από τη στάση μιας μερίδας οπαδών που τον κατηγορούν για την απόσυρση του ενδιαφέροντός του για την ΠΑΕ (κι όχι μόνο) μετά τη μη ανταπόκριση στο κάλεσμα που απηύθυνε για το PAO Foundation. Μάλιστα αφήνονται αιχμές για σύνδεση των ατόμων αυτών με τον Νικόλα Πατέρα. Το δημοσίευμα καλεί τους υπόλοιπους οπαδούς να απομονώσουν τους συγκεκριμένους και από τα συμφραζόμενα φαίνεται σαν να μην έχει απομακρυνθεί τελείως από το μυαλό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου η σκέψη να ηγηθεί του συλλόγου συνολικά στην επόμενη μέρα του. 

Η εφημερίδα αναφέρει «… χωρίς Γιαννακόπουλο δεν υπάρχει επόμενη μέρα στο σύλλογο και η αλήθεια είναι πως αυτό το γνωρίζουν καλά και τα εκατομμύρια οπαδών του τριφυλλιού σε όλον τον πλανήτη. Γι’ αυτό και στηρίζουν τον Δημήτρη, το φωνάζουν και θα περιμένουν καρτερικά το δικό του σύνθημα. Είναι αλήθεια, όμως, ότι το γνωρίζουν ακόμη καλύτερα και εκείνοι οι ελάχιστοι, οι 30-40 που τρέμουν στο ενδεχόμενο απώλειας των κεκτημένων, σε μια επόμενη μέρα που μπορεί να βρει έναν Γιαννακόπουλο, τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, στην ηγεσία του συλλόγου. Γι’ αυτό το λόγο συνεχίζουν την εργολαβία που ανέλαβαν πριν επτά χρόνια και πλέον έχουν φτάσει στο όριό του τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο… Αυτός ο πόλεμος και κάποια υβριστικά σχόλια στα social media έχουν φτάσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο όριο να φύγει από ό,τι έχει να κάνει με Παναθηναϊκό… Οι στιγμές είναι πιο κρίσιμες από ό,τι νομίζετε… Γι’ αυτό πρέπει να κάνετε στην άκρη αυτούς τους 30-40 και βοηθήστε τον Παναθηναϊκό μας να βρει το δρόμο του, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα του βάλετε την ταφόπλακα». 

Δείτε το σημερινό, αλλά και το χθεσινό πρωτοσέλιδο της «Πράσινης» που εκφράζουν τη δυσαρέσκεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: 
inner
inner