Μικρό παιδί δίνει στην ετοιμοθάνατη μαμά του αποχαιρετιστήριο φιλί λίγο πριν πεθάνει και μέρες αφότου γέννησε το αδερφάκι του - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Μικρό παιδί δίνει στην ετοιμοθάνατη μαμά του αποχαιρετιστήριο φιλί λίγο πριν πεθάνει και μέρες αφότου γέννησε το αδερφάκι του

Μικρό παιδί δίνει στην ετοιμοθάνατη μαμά του αποχαιρετιστήριο φιλί λίγο πριν πεθάνει και μέρες αφότου γέννησε το αδερφάκι τουΜια φωτογραφία που δείχνει ένα μικρό παιδί να δίνει στη μητέρα του ένα αποχαιρετιστήριο φιλί έχει προκαλέσει τη συγκίνηση όλου του κόσμου.
Την Παρασκευή 14 Ιουλίου του 2017 η Imogen Petrak, από την Gold Coast της Αυστραλίας, ήταν 36 εβδομάδων έγκυος όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρή λοίμωξη στα αυτιά.
Διαγνώστηκε με μηνιγγοκοκκική νόσο, η οποία οδήγησε σε μία σοβαρή μόλυνση των αυτιών. Η σοβαρότητα της κατάστασής της ανάγκασε τους γιατρούς να κάνουν εκτάκτως καισαρική στην Imogen για να της πάρουν πρόωρα το μωρό της.
Στις 12.11 π.μ., γεννήθηκε το δεύτερο παιδί της Imogen, η μικρή Eleanor Lilian Joy.
Η Eleanor, ηλικίας τεσσάρων εβδομάδων χαίρει άκρας υγείας, έχει τα χείλη, τα αυτιά και τα μαλλιά της μητέρας της και σήμερα βρίσκεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών (NICU).
Όμως, η Imogen αγωνίστηκε για να επιβιώσει μετά τη γέννηση του μωρού της. Η μόλυνση του αυτιού εξαπλώθηκε στο κεφάλι της Imogen, προκαλώντας της σοβαρή εγκεφαλική βλάβη, η οποία τελικά οδήγησε στο θάνατό της.
Μόλις λίγα λεπτά πριν πεθάνει η Imogen, ο JB, ο γιος της ηλικίας 17 μηνών, έδωσε στην Imogen ένα συναισθηματικό “αποχαιρετιστήριο φιλί”.
Αυτή την τελευταία στιγμή της ζωής της Imogen κατέγραψε η φίλη της, Renee, η οποία μοιράστηκε την συγκινητική φωτογραφία στο ίντερνετ, στη σελίδα GoFundMe.
“Η Imogen αγαπήθηκε από όλους με τους οποίους συναντήθηκε στο διάβα της, είχε τη μεγαλύτερη καρδιά και την πιο γλυκιά ψυχή, μια απίστευτα ανιδιοτελής μητέρα και αγαπημένη σύζυγος,” έγραψε η Renee στη σελίδα GoFundMe.
Η Renee στοχεύει να συγκεντρώσει χρήματα για την άτυχη οικογένεια, να βοηθήσει τον σύζυγο της Imogen, τον John, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο και να πληρώσει για τα έξοδα κηδείας της Imogen. Περισσότεροι από 3.600 άνθρωποι έχουν δωρίσει πάνω από 93.000 δολάρια για την οικογένεια μέσα σε δύο μέρες από τη δημιουργία της σελίδας.
“Οι ζωή τους έχει αλλάξει τελείως,” έγραψε η Renee. “Δεν μπορώ να κατανοήσω τον πόνο και την απώλεια που αισθάνονται τώρα”.
“Τα μικρά μωρά έχασαν τη μητέρα τους και ο σύζυγός της έχασε όχι μόνο τη μητέρα των παιδιών του, αλλά και τη σύντροφο της ζωής του, την αγαπημένη του γυναίκα… “ συμπλήρωσε.
Ο σύζυγός της, John, καταστράφηκε από τον τραγικό θάνατο της συζύγου του. Ο θλιμμένος πατέρας έγραψε για αυτά τα γλυκόπικρα γεγονότα – την άφιξη της κόρης του καθώς και την καταστροφική απώλεια της συζύγου του, στο Facebook.
“Μου λείπει πολύ η γυναίκα μου,” είπε ο John. “Φεύγοντας για το σπίτι, η βαλίτσα που ετοίμαζε ήταν στο πορτμπαγκάζ, δεν την άνοιξε ποτέ.”
“Στο σπίτι, η ραπτομηχανή της στο τραπέζι έχει ένα φορμάκι ημιτελές για την Eleanor.”
“Κάθε σχέδιο που κάναμε απλώς… έχει διαγραφεί. Ήταν η βοήθειά μου και τώρα έχει φύγει. ”
Ας ελπίσουμε ότι η οικογένεια θα ανακτήσει τη δύναμη και την πίστη της για να μπορέσει να ξεπεράσει αυτή την τραγική απώλεια…