Τσίπρας σε Βρετανό: «Αν μάθεις ελληνικά μπορεί να γίνεις και υπουργός Οικονομικών» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Τσίπρας σε Βρετανό: «Αν μάθεις ελληνικά μπορεί να γίνεις και υπουργός Οικονομικών»

Αίσθηση προκάλεσε το σύντομο τετ α τετ που είχε ο κ. Αλέξης Τσίπρας με έναν νεαρό Βρετανό επιχειρηματία, στο περιθώριο της επίσκεψής του στο Impact hub Athens και κυρίως η παρότρυνση του κ. Αλέξη Τσίπρα προς τον συνομιλητή του, σχετικά με την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας.

Κατά την ξενάγησή του στη δομή που υποστηρίζει την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας, μέσα από προγράμματα ανάπτυξης επιχειρηματικών μοντέλων με θετικό κοινωνικό αντίκτυπο, ο πρωθυπουργός συνομίλησε με αρκετούς νέους επιχειρηματίες.

Στο πλαίσιο αυτό, μια κοπέλα σύστησε στον κ. Τσίπρα τον Άλεξ, σημειώνοντας πως «είναι από την Αγγλία και μαθαίνει ελληνικά».

«Α, είσαι Άγγλος δηλαδή», του είπε ο πρωθυπουργός για να πάρει την απάντηση από τον νεαρό: «Ναι, τώρα μένω στην Αθήνα. Μου αρέσει η Ελλάδα».

Σε εκείνο το σημείο ο πρωθυπουργός εξέπληξε τους παρευρισκόμενους όταν απευθυνόμενος στον νεαρό Βρετανό του είπε: «Αν τα πας καλά στη εκμάθηση των ελληνικών μπορεί να γίνεις και υπουργός Οικονομικών κάποια στιγμή».