Αεροπορική τραγωδία στη Μόσχα - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Αεροπορική τραγωδία στη Μόσχα



- Μια συντριβή αεροσκάφους στη Μόσχα συγκλονίζει την Ρωσία! 
- Δύο νεκροί, με την τραγωδία να συμβαίνει σε αεροπορική επίδειξη! 
- Δύο βίντεο δείχνουν την τρελή πορεία του μικρού αεροσκάφους μέχρι την πρόσκρουση στο έδαφος

Αεροπορική τραγωδία στη Ρωσία! Συντριβή αεροσκάφους κατά την διάρκεια αεροπορικής επίδειξης κοντά στη Μόσχα!

Βίντεο ντοκουμέντο από την πτώση του αεροσκάφους!

Ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει την στιγμή της συντριβής.

Δείχνει το αεροσκάφος να χάνει ύψος και να προσκρούσει στο έδαφος! συντριβή αεροσκάφους

συντριβή αεροσκάφους

Αμέσως μετά τυλίγεται στις φλόγες, με τους δύο επιβαίνοντες να βρίσκουν τραγικό θάνατο. Μόσχα

Μόσχα

Δείτε το βίντεο


Και δεύτερο σοκαριστικό βίντεο!

Λίγο αργότερα, ένα βίντεο που έχει τραβηχτεί από μεγαλύτερη απόσταση, δείχνει επίσης την μοιραία στιγμή. Το αεροπλάνο κάνει στροφή, χάνει ύψος και ο πιλότος δεν μπορεί πια να κάνει τίποτα…
Οι πρώτες λεπτομέρειες της τραγωδίας στην Ρωσία

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν δύο νεκροί. Σύμφωνα με το rt.com, οι δύο άνθρωποι ήταν οι μοναδικοί επιβαίνοντες και βρήκαν τραγικό θάνατο.

Το ρωσικό μέσο μεταφέρει πληροφορίες του Interfax, το οποίο με τη σειρά του επικαλείται πηγές από τις τοπικές Αρχές. Όλα συνέβησαν κατά την διάρκεια αεροπορικής επίδειξης, κοντά στην ρωσική πρωτεύουσα. Το αεροσκάφος, τύπου Antonov AN-2, συμμετείχε σε επιδείξεις αφιερωμένες για την 70ή επέτειο από την κατασκευή του συγκεκριμένου μοντέλου.

Ρωσία

Σοκ απότην συντριβή αεροκάφους στη Μόσχα

Σύμφωνα με τις πηγές, ο πιλότος έχασε τον έλεγχο του αεροσκάφους την ώρα που πετούσε σε χαμηλό ύψος. Η πρόσκρουση ήταν αναπόφευκτη, αφού το αεροσκάφος έκανε βουτιά, μπροστά στα έντρομα μάτια αυτοπτών μαρτύρων. Σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, κανείς από τους παρευρισκόμενους δεν τραυματίστηκε.

Η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη, με τις πληροφορίες για την νέα συντριβή αεροσκάφους στη Μόσχα να έρχονται προς το παρόν με το σταγονόμετρο.

Το newsit.gr παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και σας ενημερώνει άμεσα για όποια νεώτερη πληροφορία με διαρκή ροή ειδήσεων. Σε νεώτερες αναρτήσεις περιλαμβάνονται όλα τα στοιχεία που προκύπτουν από το ρεπορτάζ.

Η ενημέρωση από το newsit.gr σε όλα τα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας γίνεται με ταχύτητα, πληρότητα και εγκυρότητα, με στόχο την αξιόπιστη μετάδοση πληροφοριών στους χρήστες του διαδικτύου που παρακολουθούν τις ειδήσεις για τις ελληνικές και διεθνεις εξελίξεις.
newsit.gr