Κροάτης πήγε για πλαστική στη μύτη και έφυγε από το χειρουργείο με... πριαπισμό! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Κροάτης πήγε για πλαστική στη μύτη και έφυγε από το χειρουργείο με... πριαπισμό!

post-feature-imageΜε έναν διαφορετικό πόνο πλήρωσε ο 45χρονος εθισμένος στις πλαστικές Κροάτης στιλίστας Νέβεν Τσιγκάνοβιτς την τελευταία αισθητική παρέμβαση στη μύτη του.

Λόγω αντίδρασης στο αναισθητικό που του χορηγήθηκε κατά τη διάρκεια της επέμβασης που πραγματοποιήθηκε στο Ιράν ο Τσιγκάνοβιτς έφυγε από το χειρουργικό τραπέζι με... πριαπισμό!

Ο Κροάτης στιλίστας χρειάστηκε στη συνέχεια να μεταφερθεί σε νοσοκομείο στο Βελιγράδι προκειμένου εκεί να θεραπευτεί από την ασυνήθιστη αλλά επώδυνη κατάσταση η οποία αν δεν αντιμετωπιστεί μέσα στις πρώτες 24 ώρες μπορεί να προκαλέσει ακόμα και μόνιμη στυτική δυσλειτουργία.

Οι μπελάδες για τον Τσιγκάνοβιτς, όμως, δεν τελείωσαν ούτε και στη Σερβία καθώς όπως λέει ο ίδιος δεν του χορήγησαν αναλγητικά επειδή στο συγκεκριμένο νοσοκομείο δεν ενδείκνυται αυτή η πρακτική για τη συγκεκριμένη πάθηση.

Τελικά ο Κροάτης στιλίστας υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση προκειμένου να... ανακουφιστεί από τη μόνιμη στύση από την οποία υπέφερε και πλέον θα χρειαστεί να παραμείνει άλλες 5 ημέρες στο νοσοκομείο.
Ο 45χρονος Κροάτης έχει υποβληθεί συνολικά σε περισσότερες από δώδεκα επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής παρεμβαίνοντας στη μύτη του, τα χείλη του, το στομάχι και το σαγόνι του.

Σύμφωνα με τον ίδιο η τελευταία αυτή επέμβαση που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια ντοκιμαντέρ για τη ζωή του, θα ήταν αυτή που θα του έδινε την τελική πινελιά ώστε να γίνει διεθνής αστέρας.

Πηγή: protothema.gr