Έγινε έξαλλη με το πόσο «μικρό» ήταν το δαχτυλίδι αρραβώνων της - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Έγινε έξαλλη με το πόσο «μικρό» ήταν το δαχτυλίδι αρραβώνων της

post-feature-imageΟ μέλλων σύζυγός της τής χάρισε ένα μικρό - σύμφωνα με αυτήν - δαχτυλίδι αρραβώνων. Όλο το Ίντερνετ την αποκαλεί "αχάριστη"!

«Αχάριστη» χαρακτηρίζουν την γυναίκα από την Αυστραλία που θέλησε να κάνει ρεζίλι τον άνδρα της για το… μικρό – σύμφωνα με αυτήν – δαχτυλίδι αρραβώνων που της χάρισε.

Η αγνώστου ταυτότητας γυναίκα έβγαλε φωτογραφία το δαχτυλίδι αρραβώνων που της πρόσφερε ο αγαπημένος της και αμέσως το πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter. Και αν νομίζετε ότι ανάρτησε την φωτογραφία με περηφάνια, κάνετε λάθος!

Η γυναίκα ανέβασε την φωτογραφία στον λογαριασμό της με τέσσερα emojis που κλαίνε και έγραψε: «Φανταστείτε να φτάνει επιτέλους η μέρα που σας κάνει ο αγαπημένος σας πρόταση γάμου και να σας δώσει τελικά αυτό το δαχτυλίδι!».

Αμέσως η φωτογραφία έκανε τον γύρο του διαδικτύου και ο λόγος που έγινε viral δεν ήταν για το καλό της… «Αχάριστη, το δαχτυλίδι δεν χρειάζεται να είναι υπερπαραγωγή, είναι απλά ένα σύμβολο και το μόνο που χρειάζεται είναι αληθινή αγάπη!», σχολιάζουν γυναίκες κάτω ακριβώς από την φωτογραφία.

«Εμείς δεν είχαμε λεφτά όταν θελήσαμε να παντρευτούμε και μαζέψαμε χρήματα και αγοράσαμε το δαχτυλίδι, δύο χρόνια μετά τον γάμο!», συμπληρώνει χρήστης του Twitter. Ενώ άνδρας γράφει: «Η γυναίκα μου διάλεξε μόνη της το δαχτυλίδι αρραβώνων μας και πρέπει να σου πω ότι ήταν μικρότερο». 

Δείτε το βίντεο:
Πηγή βίντεο: Femail Online