Η αγκαλιά… συμφιλίωσης Καβάνι – Νεϊμάρ κατέβασε τους τόνους στην Παρί - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Η αγκαλιά… συμφιλίωσης Καβάνι – Νεϊμάρ κατέβασε τους τόνους στην Παρί

post-feature-imageΟι νίκες πάντα φτιάχνουν το κλίμα στις ομάδες. Αυτό είναι κάτι που ισχύει σε όλα τα φάσματα του αθλητισμού, από το πλέον επαγγελματικό μέχρι και για μια παρέα που μαζεύτηκε για να ρίξει λίγα σουτ και να ξεδώσει.

Ευτυχώς για την Παρί Σεν Ζερμέν, παρά την κόντρα του Έντινσον Καβάνι με τον Νεϊμάρ, που ξέσπασε για ένα πέναλτι, τα καλά αποτελέσματα έχουν κρατήσει σε υψηλά επίπεδα το κλίμα στην ομάδα. Αποκορύφωμα ήταν η χθεσινοβραδινή νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου με 3-0, που όλα βγήκαν όπως τα ήθελαν στη γαλλική ομάδα.

Ο Ουρουγουανός βρήκε δίχτυα, το ίδιο έκανε και ο Βραζιλιάνος, ενώ στον πίνακα των σκόρερ μπήκε και ο Ντάνι Άλβες. Επίσης, ο Κιλιάν Μπαπέ έκανε… τα δικά του, με ένα μεγάλο παιχνίδι και έτσι όλοι επέστρεψαν χαρούμενοι στα αποδυτήρια. Ενδεικτικές ήταν οι δηλώσεις του Καβάνι.

«Είμαστε όλοι διαφορετικοί. Μπορεί να έχουμε διαφορετικό τρόπο ζωής ή προσέγγισης των πραγμάτων, αλλά όταν είμαστε στο γήπεδο, όλοι δουλεύουμε σαν σύνολο, σαν οικογένεια. Μόνο έτσι μπορούμε να πάμε προς τη σωστή κατεύθυνση και να πετύχουμε τους στόχους μας», τόνισε ο «ματαντόρ».

Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» κάμποσες φορές τον Καβάνι με τον Νεϊμάρ να αγκαλιάζονται στο ματς με τους Βαυαρούς. Άλλες φορές για να πανηγυρίσουν και άλλες φορές για συμπαράσταση του ενός στον άλλον, σε φάσεις που δεν κύλησαν όπως θα ήθελαν...